Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejövök-e neki? Mit tehetek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök-e neki? Mit tehetek vele?

Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedtem egy sráccal, azt mondta kellemes a társaságomban, eleinte gyakran MSN-eztünk is. Eddig csak 2X találkoztam vele. Már egy hete nem beszéltünk. Attól félek, hogy nem fogta meg belőlem semmi.Azt mondta nagyon elfoglalt, és hogy most nem akar bnőt, mert tudja, hogy nem lenne rá ideje,de engem szívesen megismerne. Kicsit összezavarodtam, hogy mit gondoljak róla. Ha elfoglalt, akkor én mégis mit tehetek?
2010. febr. 2. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
mondjuk menjél tanulni
2010. febr. 2. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Dragam, semmit nem tehetsz. A nincs idom kapcsolatra ez a legtipikusabb lerazoszoveg, amit ismerek. :S Idom arra van, amit akarok, sajnallak
2010. febr. 2. 18:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Én 20, Ő 21 éves
2010. febr. 2. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:
2. En meg 25, es ez tenyleg lekoptato szoveg
2010. febr. 2. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Ez olyan mint az én esetem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. febr. 2. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
nem jössz be neki akármilyen hihetetlen
2010. febr. 2. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Ez olyan mint az én esetem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Rad emlekszem, a te eseted egesz mas, te senkit nem akarsz most magad melle, gondolom, nem is talalkozgatsz senkivel, es adod alajuk a lovat, had remenykedjenek?!

2010. febr. 2. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ha szemeznek is, egyszerűen nem érzek késztetést a közeledésre, de ez nem azt jelenti, hogy ehhez társul az igénytelenség is. Szóval attól még borotválkozok meg minden egyéb. :)
2010. febr. 2. 18:23
 9/9 anonim válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok volt egy pasi, majdnem egy évig fűzött folyton elutasítottam, aztán egyszer randiztunk és másnap közölte, hogy sok a dolga, nincs ideje. Aztán majdnem egy hétig nem írt semmit msn-n, mert azt hitte haragszom rá. Azóta szinte minden nap msn-ezünk. És a beszélgetésekből kiderült tényleg sokat dolgozik még este is. Bár ez engem nem vigasztal:(

Ha az eszedre hallgatsz, akkor elfejeted őt, mert különben csak hiú ábrándokat kergetsz feleslegesen.

2010. febr. 2. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!