Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy "nagy szerelem", előre szólok nem akarok beleszólni. A őr (aki külső harmadik a párban) persze berágott rám, mert látta lebukott. Nem az én ügyem, ez nyilvánvaló. De csak én érzem úgy, hogy nem tisztességes ez a lánnyal szemben?
Van egy "nagy szerelem" vagy inkább fellángolás, előre szólok nem akarok beleszólni. Tényleg láncot a lány, a srácon ezt azért nem vettem észre. (Mernék rá fogadni, hogy a lány alibi kapcsolat.)
No minap úgy eset, ahol a szerelmes pár hölgy tagja, - sajnálom nem szívesen mondom, nem egy szépség. Bár karcsú, de nem szép az arca. Na oda ahol dolgozik, bejött a szépfiú párja, (csók-csók és egy ölelés követett). És akkor eset le nekem, honnan ismerős a több mint egy mázsás őrt, hogy a csajjal nagy szerelembe összeboruló szépfiút dolgozta meg, egy általam kevesebb kb. negyed éve látott videón, de keményen. (A srác nyakán még a tetoválás is ott volt.) Nyilván való volt ahogy félreült a srác és az őr, hogy a dolog ott még nem lezárt, a vidon is látszott amatőr meleg pár videó. És a csaj sem úgy látszott mint aki erről tudd. Mert enyhén szólva nagy szerelemnek látszott a lány részéről. Hát elég rosszul érzem magam, mert ez nem édes hármasnak látszik. Csak én érzem úgy, hogy nem tisztességes ez a lánnyal szemben?
Tény a aki ami filmen van az nem a valóság. A combra kéz meg most volt. Visszajárok a helyre, mert útba esik az éterem. Engem viszont feszélyez, ha a lány is és az őr is dolgozik. én mindig nyílt lapokkal játszottam.
Nem azt mondom, hogy könnyű vagy az a helyes.
De csak én érzem úgy, hogy nem tisztességes ez a lánnyal szemben? - jó én nem parázom szét rajta magam, csak olyan, mint amikor lát az ember egy alkar törést, kellemetlen. Itt szív fog összetörni és az jobban fáj.
Nem ;) :D, csak sok évekig csak angolul beszéltem, főleg nem is Angliában, hanem az Egyesült Királyságban, és csak olvasásban nőttem ki a diszlexiát - csak mint itt látod. És hazánkban ahogy a brit zászló mellett ott az angol felírat :))) ,használt ruhaboltoknál főleg - ott vannak a konténerek amikből mint "átfestet szemetes" gyűjtőkonténerből adományként elvben a nagyker árát jótékony célra kell fordítani ott. Állítólag írásban is nagyon jó eredményt értem el - ez amit láttál - , de mint 137 IQ-jú 16 éves koráig diszlexiás. :S
Olvasni magyarul is max. ~2-3 - lap és betű mérettől függ hogy 2 vagy 3 perc per lap percenként szép- vagy szakíródalomban, egy kb. A5-ös spró betűs könyvig. Azt kinőttem, ezt nem. Három alap max, +2 év évet extra, ha reményes a három, nem adták meg, hogy ezt max. kinövőm.
Ahhoz képes ahogy 14 éves írtam, kb. mint egy kínai aki három hónapja van itt.
Ha valamit nem értesz megírom neked angolul, mert abban mivel azt nem 6 és 16 éves korom közt, hanem harminc egy néhány évesen tanultam, hibátlan az írásom.
De jó hasonlat. Bécsben mondtam a nőnek hivatalban brit akcentussal 10 britből 9 érti folyékonyan, de nem a ~380 ezren anyanyelvként beszélő Oxford English amit 1,1 millió angol ért meg folyékonyan - ha nem tanulta külön a külföldiekkel való beszédhez. Ahogy a németet először angolra, és azt magyarra, mert a német magyar direktbe fordítva érthetetlenebb. Ez oroszra végkép igaz, oroszul alapfokon még tudok - de ami nem jut eszembe, vagy sürgősen kell, majd kijavítom úgy is, orosz->angol->magyar vagy magyar->angol orosz a google fordítóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!