Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba, 4 hónapja járunk! Sulikezdés előtt állok, nagyon nehéz év jön a gimiben, ezért jobbnak láttam szakítani. Okos döntés volt szakítani?
Az egyetemen egy darab szigorlat felér az egész szutyok érettségivel. Mit fogsz ott csinálni? A nap akkor is csak 24 órából fog állni. A gimit igazán nem kell végighajtanod, az azért nem annyira gáz. Tartogasd ezt az energiát az egyetemre ( vagy képzeld el, hogy be sem kerülsz, akkor mi lesz, potyára szakítottál?)
Az életedben következő fontos mérföldkövek közül, elhiheted, hogy ez a legeslegkissebb. Mit csinálsz majd a többinél? Új állás stb.. előtt? Lehet nem kéne kibékülnöd a sráccal, ebből azért látszik, hogy krízishelyzetekben nem számíthat rád, egyátalán nem tudod kezelni a válsághelyzeteket.
Na, remélem nem sértődtél meg, tényleg csak segítő szándékkal írtam, hogy felnyiljon a szemed.
ritka bolond vagy.
amúgy meg biztos nagyon szeretted azt a pasit, ha iylen szemét voltál vele...
sajnálom, h pont veled kezdett...
képzeld, nekem is volt pasim 12.ben, és mégis most leszek 3adéves az egyetemen...
ha iylen okos vagy, meg szeretnél jó egyetemre menni, akkor miért nem hallottál még olyanról, h kompromisszum??
nézz utána az értelmező szótárban, lehet, h hasznodra válik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!