Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Ki vagyok borulva

Nem akarlak megbántani semmivel, szóval megpróbálom visszafogni magamat.
Felfogtad hány éves vagy? 14...1 hónap és 15? Ez nem változtat semmin. Fű, gyógyszerek, érvágás?
Akkor vegyük át újra. Hány éves vagy? 14. Gyerek vagy.
Szerinted egy hozzád hasonló korú srácnak ez mit jelent? Semmit..még futó kalandnak se mondható, mert mindketten buta gyerekek vagytok.
Gondolkozz el inkább az életeden, hogy normális életet akarsz élni normális 14 évesként, vagy úgy viselkedsz, mint egy buta, elkényeztetett, világproblémás koratini.

Ja és: sokminden múlik rajta?
Mesélj még...emlékeztesselek hány éves vagy, vagy megy magadtól is? 14...kislány...14.
Szeretném, hogy az egész életben csak ennyi problémád legyen, hogy 14 évesen 2 év múlva találkozol egy olyan sráccal, aki már most se tudja, hogy létezel.

Nekem is volt távkapcsolatom,akit neten ismertem meg,de 3 hónapon belül találkoztunk,és nem 14 évesek voltunk..
Szerintem ugy ahogy van felejtsd el az egészet..Ha találkoztok is,kitudja Ő kikkel volt már együtt,és mikor találkoznátok legközelebb..
Keress inkább a közeledben egy fiút..Bár inkább még tanulj :)

Van egy tippem:a srácnak bejött a képbe egy új csaj,ezért változott meg.
És egy olyan emberbe vagy "szerelmes" ,akivel még nem is találkoztál, nem lehet tudni milyen valójában, kiadni magad másnak nagyon könnyű neten keresztül.
Ezaz... várj csak éveket. Aztán majd azon fogsz síránkozni, hogy ilyen butaságra pazaroltad az idődet. Menj inkább aludni, és felejtsd el ezt a srácot, hidd el ,találni fogsz te még a közeledben olyat, akivel összeakarsz majd házasodni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!