Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A magyar nők miért nem tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők miért nem tudnak jól párt választani (a házasságok 40%-a válással végződik)?

Figyelt kérdés
Nem ismerik fel a partnerükben, hogy hamis vagy nem hozzájuk illő?

2014. dec. 19. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Miert pont a nok? A ferfiaknak ugyanannyi kozuk van hozza

nem a nokkel vagy a ferfiakkal van a gond, hanem a kapcsolatokkal... az emberek nem figyelnek oda egymasra, nem tudnak es nem is akarnak alkalmazkodni a parjukhoz... ha ket emberbol mindketto elvarja, hogs a masik alkalmazkodjon hozza, akkor fsak az tortenik, hogy ket makacs ember folyton duzzog egxmassal...

persze...mmondani konnyu... hisz fiatal vagyok, a parom is az, optimistan latjuk a jovot stb... de a kornyezetemben levo elvalt parokon azt latom, hogy huggxal szarral fobaljak egxmast.. es elkepzelni sem tudom, hogy ha valakit tisztelsz (szeretni nem kell) akkor hogy tehetsz ilyet.... azt ki lehet jelenteni, hogy nem vagyunk alkalmasak a kozos eletre, mert nem erezzukjol magunkat egymassal, nem vagyunk boldogok... de akkor sem mondok csunxakat a masikrol... es ez szinte biztos, hogy a hazassagban is kezdodott, nem a valaskor...

szoval nem az egyenek hibaja... illetve az ovek, de kapcsolati szinten! N3m dolgoznak a kapcsolaton cssk hagyjak, hogy haladjon... de ha egy jarmu halad es nem tudod vezetni, elobbutobb akadalyba utkozik..

2014. dec. 23. 19:13
 12/17 anonim ***** válasza:

A mai állapotok nem kedveznek a házasságoknak.

Túl sok időt kell munkával, gyerekezéssel, egyéb nem halasztható dolgokkal tölteni.

Mondjuk minden hónapban el kellene tölteni 3 napot együtt, nem problémákon agyalva hanem egymással foglalkozva. Máris más lenne a kép. De 100-ból hány házaspárnak adatik ez meg?

Nem csoda hogy egyre kevesebben akarnak házasodni és még kevesebben vállalnak gyereket.

2014. dec. 23. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:
6%
Kilenceske szerintem elfelejtette, hogy végső soron mindig a nők döntenek, kivel kötik össze az életüket. Ők azok, akik válogathatnak az udvarlók között. Nekünk egy nőért is güzülni kell, mint egy barom.
2015. febr. 7. 01:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Jól választanak, csak elszállnak maguktól.

Egy idő után irreális elvárásaik lesznek a férfiakkal szemben. Hazudoznak a férjüknek, és fel vannak háborodva, ha már nem hisz nekik. Felsőbbrendűnek érzik magukat, és lenézik a férfiakat, miközben csak a DNS-ük, és a pénzük kell nekik. Arról nem is beszélve, hogy nincs az a szerszám ami elég lenne.

Annyira jó dolguk van a férjük mellet, hogy van idejük bebeszélni maguknak/egymásnak, hogy milyen rossz nekik. És a társadalom is a felsőbbrendűségüket hirdeti. Mindenhol azt hallani/olvasni, hogy csak magaddal törődj, és ne foglalkozz másokkal. Ennek ez a vége.

Persze válás után egyedül maradnak, és nem tudnak mit tenni kínjukban (mert senkinek nem kellenek), csak szidják a férfiakat, főleg azt, aki mindent megadott neki.

2015. márc. 11. 00:07
 15/17 anonim ***** válasza:

14es, erről a mindent megadó férfiképről az jut eszembe, hogy sok férfi zangoztatja azt, hogy ő a családjának él, első a család.... ezek a férfiak valóban 12 órát dolgoznak, s közben mondják, hogy ők akár eztis megeszik a családjukért... és pont ezzel teszik tönkre a családot, hiszen ezzel elveszik az apa.... engem apám nem hagyott el, nem váltak el a szüleim, mindenünk megvolt.... de apa nélkül nőttem fel....

szóval amikor valaki azt monrja, hogx "mindent megafok a mádiknak" akkor érdemes lenne elgondolkodni, hogy ki szerint, és kinek az igényei szerint ad meg mindent!

Én nem jelenhetem ki, hogy mindent megadok a nőmnek.... ezt neki kell kijelentenie...

kb olxan, mintha valaki eleted vegeig tarto gumikacsaszallitmannyal latna el.... ő ezt udja nyújtani.... de nekem rohadtul nem erre van szükségem.... most akkor ő mindent megadott nekem?

2015. márc. 11. 12:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Tudod ma vagy 12 órát dolgozol, és hiányol a családodnak, akinek így szinte mindent megadhatsz.

Vagy nem dolgozol, és egész nap velük lehetsz, és mondogathatod nekik, hogy nincs pénz, még kajára sem. És egy munkakerülő trógernek tartanak. Most akkor válassz!

És azt is vedd figyelembe, hogy soha, senkinek, semmi sem elég.

Tudom kisarkított, de nem annyira, mint azt sokan hiszik. A középút csak a dolgozók töredékének adatik meg.

2015. márc. 11. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Apám miután hazajött a 8 óra munkábol, lement a műhelybe és 9ig nyomta.... ő választotta ezt.... amióta munkanélküli, reggel 8tól este 9ig a műhelyben van...szintén az ő választása

ha csak a lábát lógatná, akkor is megélnénk anyám fizetéséből...

a lehetőség tehát megvan arra, hogy legyen apám.... csak egyszerűen nem így döntött....

jó, ebben benne van az is, hogy nem tud apa lenni.... az ő apja is a kocsmában ült a családi asztal helyett, ezt a mintát örökölte..... de attól még hibás minta, hiszen változtathatna rajta..

szóval van akinek van lehetősége anxagilag, mégsem adja meg azt, amire a mádiibak van szüksége.... mert ahhoz nem ért, és nem akarja megtanulni... még ez is érhető a maga módján.... a gond akkor kezdődik, amikor ez az ember teljes hittel kijelenti, hogy ő márpedig mindent megad a másiknak, és üres vád az, hogy ő ne törődne a családjával, a feleségével!

2015. márc. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!