Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt lennétek így vele?
Mikor szakítottunk a barátommal, felment egy lányhoz filmet nézni és magához is áthívta (rá pár napra). Elvileg nem történt semmi, anyja is tudja bizonyítani. Aztán a r*banc megcsókolta, de barátom elhúzta magát tőle. Kb 4 hétig nem voltunk együtt. Emiatt szakítanom kéne? Nem bírom elviselni...
3,5 éve vagyunk együtt. L/20, F/21
szerintem ez még nem olyan nagy ügy
ha tényleg csak ennyi történt, akkor az nem az ő hibája és nem is kéne haragudnod rá
azért r*banc, mert barátom mondta neki h engem szeret, stb és mégis rámászott :) meg ő hívta át magához (leány)
engem leginkább az zavar, hogy ahogy egyből szakított, haza vitt mást....és nem várt vele.
mert hiányoztunk egymásnak.
Azt mondja, nem történt semmi..meg hogy csak mérges volt rám, azért csinálta.
velem pontosan ugyanez történt, csak fordított változatban.
másnap egy panelprolival randizott felvitte magához, leszopta,és szex is volt....
mindezt úgy, hogy a drága, megtiltotta nekem h más csajjal randizzak :D
szóval a válaszom NEM
a te esetedben is nem, mivel ahogy látom veled is az van h nem tudsz túllépni, és mindig eszedbe jut, ami mérgezni fogja a kapcsolatot.
én mennék tovább
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!