Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha messze lakunk egymástól de úgy érezzük hogyan nagyon vonzódunk egymáshoz érdemes megpróbálni a dolgot?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem hogy egy kapcsolat lehet hogy jobb ha kevesebbet vagyunk együtt de az nagyon jól mint hogy sokat de rossz.
Én úgy gondoltam ez hogy kettő hetente egy 2-3napra és nyáron meg sokat együtt lehetnénk.
2010. febr. 2. 15:47
1/8 anonim válasza:
Az elején nem érdemes túlhajtani a dolgot. A többit meg majd meglátjátok.
2/8 anonim válasza:
Én lány vagyok.A barátommal külön városba lakunk kb. 30km-re egymástól egy suliba járunk és én egy hetet se birok ki nélküle :)Minden héten 2-3 napot találkozunk és az a nagyon nagy vonzódás még mindig megvan.És eddig még veszekedés se volt soha :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem érdemes. Egymásra unni nem fogtok az biztos.
4/8 anonim válasza:
Szerintem érdemes megpróbálni,hisz ha télleg szeretitek egymást akkor nem fogjátok elengedni a másikat.Énis így vagyok a barátommal 1éve vagyunk lassan együtt és én a tiszán-túlon ő meg a dunán-túlon van..:/ de az igaz szerelem mindent legyőz és minden nap beszélünk is:)ezzel semmit se veszthetsz:)próbáld meg:)
5/8 anonim válasza:
Ha két ember igazán szereti egymást, föl sem tesz ilyen kérdést, persze hogy érdemes, sőt muszáj.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát kevés ideje ismerjük egymást ez nem szerelem csak vonzódás hogy tetszünk egymásnak :)
2010. febr. 2. 19:12
7/8 anonim válasza:
Sajnos a tapasztalataim alapján azt kell, hogy mondjam nem érdemes. Igen ritka hogy működne így egy kapcsolat. Ideig-óráig működhet, de hosszabb távon csak nagy kitartással, ha legalább hetente találkoztok. Megoldás lehet, ha még tanultok és a felső oktatás révén egy helyre kerültök. Persze az is hülyeség, ha csak emiatt mentek egy helyre.
8/8 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes.Ma már van telefon, internet, tudtok kapcsolatpt tartani addig is, amíg nem lehettek együtt.Viszont a távkapcsolathoz kell egy nagyon erős bizalom a másikban!Én szurkolok!(Már idősebb vagyok, jelenleg a miénk is távkapcsolat és négy hónapja működik.Talán amiatt is, hogy tervezzük, hogy össze fogunk költözni az ő lakóhelyén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!