Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért szeretnek belerúgni a nőbe szakításkor? 21/L
Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy nem volt még komoly kapcsolatom, nem találtam hozzá megfelelő személyt. 2 fiúval volt csak dolgom, egyik sem lett hosszútávú dolog. Utólag persze rájöttem, hogy csak arra mentek. És amikor vége akkor jön az alázás minden szinten. Mire jó ez nekik? Szóval mivel nincs sok tapasztalatom kapcsolatok terén, mégis mit várnak? Nem arról szól egy kapcsolat, hogy a másikat alakítsák jó irányba és persze türelemmel vannak? Persze mivel, hogy nem vettek komolyan mégis mit várnék tőlük. De akkor is, miért jó úgy beállítani a dolgot, hogy ők aztán nem hibásak, mindenben a másik ember a sz*r.2014. dec. 18. 21:30
11/16 anonim válasza:
Na látod, nem is vagy te olyan hülye. Holnap korán kelsz?
12/16 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm a bókot. Igen, kéne. Miért? Csak nem kapok szerenádot most éjjel? hHaha. :D
2014. dec. 18. 21:59
13/16 anonim válasza:
Hát erősen gondolkodtam rajta, hogy elmegyek az ablakod alá , kölcsön veszem unokaöcsém kis billentyűs gitárját és játszok valamit meg eléneklem az ó szólemíjót, de ma már nem értenék meg az emberek.....tuti kihívnák a zsarukat.... szóval bocsi ez kimarad, de van még kakaóm azzal szolgálhatok
14/16 A kérdező kommentje:
Ajj, pedig tökre romantikus lenne.
2014. dec. 18. 22:07
15/16 anonim válasza:
Hát én szerencsére nem tapasztalatbol tudok válaszolni :) ady endrénél vettük,hogy amikor lédával szakitott akkor elhordta mindennek :) és a tanárunk mondta hogy azért mert sajba csak igy tudják a másikon a legkönnyebben tultenni magukat :( Mert ady legnagyobb szerelme attol léda maradt :/
16/16 anonim válasza:
Hát megpróbálhatjuk, de remélem nem egy emeletes lakás 20. emeletén laksz mert nem tudok ragadós pókhálókat kilőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!