Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért szeretnek belerúgni a nőbe szakításkor? 21/L
Érdekel én nöktöl kapom ugyanezt!-D
Nem kéne általánositani!
"Nem arról szól egy kapcsolat, hogy a másikat alakítsák jó irányba és persze türelemmel vannak?"
Wáow :O
Eddig csak olyannal találkoztam, aki utálja, ha beleszólnak abba, hogy ő mit tesz, akár rossz az, akár jó.
Szerintem csak rosszakba botlottál.
Szerintem ez inkabb szemelyiseg fuggo. Tapasztalataimbol szolva a ferfiak nehezebben veszik az elutasitast. Ezert jon ez a megalazasi szakasz. De persze nokkel is elofurdulhat ez.
es a rossz az a dologban, hogy mindig a kapcsolat vegen latom meg a szemely igazi arcat......
De én nem utasítottam el őket. Az viszont igaz, hogy tényleg a kapcsolat végén látszik meg, hogy milyen is igazából a másik. Érdekes mód egy rossz szót nem szóltak a viszony alatt rólam, viszont amikor végét járta a dolog akkor vágták a fejemhez amik igazából alaptalanok voltak, mert normálisan alátámasztani se tudták. Csak én meg magamra tudok venni ezeket...
Persze az is vicc amikor azt hangoztatják, hogy mennyi nővel voltak együtt, szóval ők aztán tuti tudják, hogy mi a jó és a normális...
Ebből is tanultál.
A természet veled is csúnya tréfát űzött. Dehát néha a palacsinta is odaéghet ha nem figyelünk.
Persze a legtöbben ugyanúgy elkövetik majd ugyanazt a hibát újra és újra ha jön egy jóképű faszagyerek aki elcsavarja a fejüket, vagy egy baromira szexi csaj, dehát ez van.
ma 21:32
Ezt a messzemenő következtetést vontad le 2 kapcsolat után.... Gratulálok az értelmi szintedhez.
Te is egy olyan lúzer lehetsz, mint akikkel a kérdező összeakadt.
Kérdező:
Mindig a legkönnyebb a másikat hibáztatni.
Volt ilyen kapcsolatom nekem is.
Akárhányszor hibázott, rám hárította a felelősséget. Kicsikarta a szakítást (3x), és utána én voltam az érzéketlen, lelketlen szemétláda, akinek ez a legkönnyebb, hogy tovább lép, ahelyett, hogy alkalmazkodna... Végül ő hagyott ott. De pont az ő módszerei miatt, mondhatjuk úgy, hogy hozzásegítettem magam, hogy kidobjon. És nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!