Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jelezzem a lányok felé ha komolyat akarok tőlük? Pár hétnyi találkozgatás, szexelgetés után azt hiszik nem akarok komolyat és megszakad a kapcsolat.
Legutóbb: 2 hónapja találkoztam egy lánnyal. 1 hétnyi ismeretség és 4 randi után feküdtünk le. Szexelgettünk, találkozgattunk néhányszor, de az első szex után kb. két héttel elhalt a kapcsolat. Most mondta nekem, hogy azért, mert nem látta rajtam, hogy komolyat akarok.
Előtte ugyanez volt augusztusban is. Találkozom egy lánnyal és 10 nap ismeretség után bújtunk ágyba. Vele is kb. 1 hónapig tartott a dolog sok szexszel és találkozással, de nem lett semmi komoly, aztán nem kerestük egymást. Később mondta hogy ő akart volna komolyat és rajtam múlott hogy nem lett semmi.
És még visszább gondolva, nem is csak ez a kettő volt. De mit kellene tennem? Én szólítom meg a lányokat. Én kérem el a számukat, én hívom el őket randizni, én csókolom meg őket, én húzom le a bugyijukat később. Mindent én csináljak? A tartós kapcsolat kezdeményezését is? De oké, mondjuk hogy igen. Akkor hogyan, mikkel kellene jeleznem hogy jöjjünk össze rendesen?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!