Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet hogy ezért nincs pasim?
Nem volt és nincs is pasim. :/
Ha szemből néznek akkor én nagyon szépnek tartom magam, viszont se a jobb se a bal profilom nem szép.., szemüveges vagyok, görbe az orrom. :/
Homokóra alakom megvan, a combom egy kicsit vastagabb, és a fenekem nagyobb
Szerintetek miért nem volt még pasim?
15/l
Nem tudom miért kell egyből leoltani, egyébként lehet hogy még csak 15 éves vagyok de sokkal érettebb mint a korosztályom, és szerintem nem vagyok felszínes csak a belső tulajdonságaim tetszenek, nincs velük semmi probléma azért kérdeztem, hátha a külsővel van a baj!
Csendes vagyok, de ha kell kiállok magamért és a barátaimért, szerethető vagyok, barátságos, azzal aki velem is az, nem ítélek el senkit addig amíg nem ad rá okot, és könnyen megbocsájtok egyes embereknek.
És nem tudom maguknak/nektek mikor 15-16 évesek voltak/voltatok, nem ilyenek voltak-e a legnagyobb problémáik?
es nem, a 3 legnagyobb problemam kozt sem szerepelt a csajozas...
turelem kislany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!