Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen viseli el egy lány, hogy kiállok magamért. Most nem kellene?
háttehülye vagy, bocsi:D
lelkiismeretfurdalás? te viccelsz?
ez a csaj megérdemlené h otthagyd. és nemiskéne h legyen lelkifurdalásod miatta sem.
az ilyen lány, aki ilyet mond egy pasinak, h örülnöd kéne h szóbaállok veled, az ilyen sebtében ottkell hagyni.
tudod mit gondol rólad ez a lány? h te egy fosadék vagy (bocsi) és örülj neki h egyáltalán szóba áll veled egy lány (ő). ez neked jó érzés? ha te ezt tűröd, akkor mit ne mondjak, hatalmas nagy papucs vagy.
24L
Próbálkozik a kiscsaj, hogy jó leszel-e palimadárnak hosszú távra? De az is lehet, hogy mazo, és arra gyúr, hogy végre lekeverj neki egy maflást. Ha te nem látod közelről, én innen még annyira sem. :)
Viszont azt a metódust, hogy én szeretek valakit, aki ezzel visszaél, és lelkiismeret-furdalást vált ki bennem, ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarja, felénk ÉRZELMI ZSAROLÁS néven emlegetik. Én személy szerint nagyon utálom és az egyik legcsúnyább dolognak tartom az emberi kapcsolatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!