Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bírjam ki nélküle az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírjam ki nélküle az ünnepeket, és hogy kerüljem el a feszengést?

Figyelt kérdés

A barátommal 7 hónapja alkotunk egy párt. Nagyon megszerettem és mivel nagyon ragaszkodó vagyok neM szeretek rövid időre se elvállni tőle. Úgy hozta a sors h a szüleimmel töltöm az ünnepeket ezért 2 hétre hazautazom. Mit tegyek h ne legyek emiatt frusztrált? Nem szeretek búcsúznodni olyantól akit szeretek még ha tudom Biztosan h újra látom akk sem. Félek h pont most megismer vkit v csak szimplán rájön h nélkülem is jó neki. Sírás fojtogat ahányszor arra gondolok h itt kell hagynom és nem tudom h bírom ki nélküle. Sajnos magammal nem vihetem mivel dolgoznia kell. Hogyan nyugodhatnék meg v csak gogAn ne járjon ez a fejemben? :(

L21

2014. dec. 17. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ácsi! Hol a felebaráti szeretet? Ilyen éles nyelvvel hogyan tudsz szopni, bébi?
2014. dec. 17. 19:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Jól. Következő...
2014. dec. 17. 19:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Hiszem, ha látom. :D
2014. dec. 17. 19:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem látni kell..:)
2014. dec. 17. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:
De csak nem csukom be a szemem közben. :)
2014. dec. 17. 19:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Kivéve ha annyira élveznéd:)
2014. dec. 17. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!