Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar h a barátnőmék jobban állnak anyagilag mint mi?
Nem kell a pénzük, nem vagyok féltékeny arra h nekik több van, nem is hangoztatják csak rossz érzés az h nekem sokkal kevesebb van és mindenemért meg kell küzdenem, még azért is ha látni akarom, viszont Ő(k) nem küzd ilyen gondokkal, s leginkább attól tartok h ez így nem sokáig fog tartani, rám un vagy nem is tudom.... lehet ebből nekem lesz elegem és hagyom h találjon 1 jobbat. Normális h így gondolom?
Ő 18 éves, én 21, lassan másfél éve vagyunk együtt, távkapcsolatban, az ünnepek közeledtével még inkább gyötörnek ezek a gondolatok.
"zavar h a barátnőmék jobban állnak anyagilag" <--> "nem vagyok féltékeny arra h nekik több van"
Aha te nem vagy féltékeny. Egyébként meg abszolút nem normális, hogy így gondolkodsz. Ha valóban komolyan gondolnád ezt a kapcsolatot még örülnél is ennek hiszen van egy szülői támasz az ő részükről így könnyebben indulsz az életbe.
Ha ezért kidobnád akkor te valóban nem érdemled meg.
Teljesen megértelek! Engem is zavarna, a normális férfi embert zavarná...
Úgyhogy igen, normálisan gondolkodsz!!
NA SRÁCOK! Akkor tényleg csak a pénz érdekli a nőket? :)
Na ugye, hogy nem ^^ A kérdésben szereplő lány a távkapcsolatot is bevállalja egy szegényebb fiúval.
Amúgy ne zavarjon ennyire...Ha jobban akarsz állni anyagilag, akkor tanulj.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!