Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is büszkék vagytok arra, hogy a párotoknak milyen sok barátnője volt korábban, s bárkit megkaphatott?
Na utolsó erről egy olyan történetet tudok Neked elmesélni, hogy a kedves hölgy is azt hitte,hogy végre megkapta akire mindenki vágyott(??) , akit senkinek se sikerült betörnie. hát vélhetően annyira nem volt boldog amikor pár hónapra rá kiderült, hogy nemi herpeszes lett valószínűleg a csávótól..
Szóval ennyit az ilyen pasikról, gusztustalan, azóta már szétmentek, de a pletyka örökre marad, aztán vagy igaz vagy nem..
szerintem, akinek rengeteg nője volt nézzen magába, hogy miért nem bír megmaradni egy mellett sem, vagy miért nem marad mellette meg senki. Mindkét esetben Ő a hibás..
11: Még mindig nem. Ne akard jobban tudni.
Nem jó érzés olyannal lenni, aki mindenkibe betette a farkát. Zavaró lelkileg. Ha nem védekezett, valszeg testileg is zavaró.
Te mondjuk büszke lennél, ha a csajod mondjuk már 30 pasival dugott?
Nem, én nem egy férfir..banccal vagyok együtt, akinek megvolt a fél város. Az ilyenek kifejezetten taszítanak.
Egyébként rá vagyok büszke, arra amilyen ember, amilyen személyiség amilyen férfi:). És arra, hogy életemben először vele élhettem át orgazmust, senki mással a korábbi kapcsolataimból. Pedig volt néhány. Mindezt úgy, hogy neki nem volt tapasztalata.
Attól, hogy egy pasi sok nőt megdugott, még nem lesz férfi.
ma 13:53
2 példa:
1. pasi: megdugott 50 nőt, mindet csak 1x, mert mondjuk nem érdekelte, hogy a nőnek is jó legyen, csak megdugta, ő elélvezett, azt csá.
Aztán henceg, hogy ő milyen tapasztalt ennyi csaj után...
2. pasi: lehet, hogy kevés, de hosszú ideig tartó kapcsolatai voltak, tudja, mi kell egy nőnek, figyel rá, hogy neki is jó legyen a szex, valamint tudja, hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban...
Ne keverjük már a szezont a fa$zommal, egyértelmű, hogy a minőség fogalmát nem az első fa$zjancsira kéne ráakasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!