Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is büszkék vagytok arra, hogy a párotoknak milyen sok barátnője volt korábban, s bárkit megkaphatott?
"nem egy akárkivel jártok"
Az, hogy valaki "nem egy akárki", nem azon múlik, hogy hány csaja volt korábban. Attól még nem lesz senki érdemes a büszkeségre, hogy gondolkodás és válogatás nélkül minden szembejövő csajt kipróbált. Sőt. :)
Szánalmas, ha valaki arra büszke, hogy milyen sok barátnője volt. Mármint nem nézem le, ha valaki szereti a rövidtávú kapcsolatokat, de ez nem egy olyan dolog amire annyira büszkének kell lenni, ez nem egy teljesítmény..
Én 25 vagyok, két kapcsolatom volt eddig(15-19 éves koromig, 20-??), akkor az én páromnak szégyenkeznie mert csak egy valakinek kellettem előtte? Ez marhaság szerintem.
ez érdem vagy mi?
azt csinálsz amit akarsz
sztem sem sopánkodni emiatt ,sem büszkélkedni emiatt nem kell. az ember múltja nem határozza meg az ember jelenét. az számít, amit most tesz, ahogyan most viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!