Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem lesznek belem szerelmesek a ferfiak miert nem vagyok fontos az eletukben?
24 eves vagyok meg nem volt belem szerelmes senki szerintem alatalanos szepseg vagyok, tehat ezzel nincs problema meg nem is kulson mulik hiszen volt hogy (baratnoim szerint) ronda baratom akibe szerelmes voltam.
Ertem sohasem rajongtak a ferfiak SOHA NEM TETTEK MEG ERETEM SEMMIT csak nagyon minimalisat miert van az hogy mas nokert odavanak es imadjak es keresik, futnak bizonyos lany utan...
Ha csinos vagy akkor tényleg lazán találhatsz magadnak férfiakat.
Valószínűleg a viselkedéseddel , az élethez való hozzáállásoddal, az ahogy viszonyulsz a férfiakhoz, azzal lehet gond.
De ahhoz baromira jól kéne ismernünk téged h meg tudjuk mondani.
"Ertem sohasem rajongtak a ferfiak SOHA NEM TETTEK MEG ERETEM SEMMIT csak nagyon minimalisat miert van az hogy mas nokert odavanak es imadjak es keresik, futnak bizonyos lany utan..."
És te mit tettél a férfiakért? Szoktál velük beszélgetést kezdeményezni, kevesen rájuk mosolyogni, segíteni nekik, amikor rászorulnak. A kérdésedből az jön le, hogy semmit nem teszel egy kapcsolatért, csak várod, hogy mi férfiak nyaljuk fényesre a feneked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!