Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan vádol bosszúval és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vádol bosszúval és szakítással?

Figyelt kérdés
3 hónapja voltunk együtt a barátommal, amikor rájött az ötperc, hogy szét van esve és elmegy egy hónapra egy barátjával és két nővel (a barátja ismerősei) olaszországba, ahol kaptak egy lehetőséget hogy egy kevés munka mellett egy hónapig lakhatnak egy ismerősük házában. Nem lett kimondva, de ott hagyott, közben sem keresett. Én nagyon összetörtem és egy magányos pillanatomban lefeküdtem az exemmel. Amikor visszajött folytattuk, de nem mondtam ezt el neki. Mindez 3 éve volt. Tegnap beszélgettünk erről és elmondta hogy semmi nem volt azokkal a nőkkel, csak összebújt egyik este az egyikkel. Annyira kiborultam hogy a fejéhez vágtam hogy én meg lefeküdtem az exemmel. Most szerintetek?
2014. dec. 15. 08:53
1 2
 11/17 Költőnő? ***** válasza:
100%
jajj hagyjuk már ezt. Fejben ő is megtette, csak neki nem lett igazi alkalma, neked meg igen. Ennyi. Ha elvileg nem voltatok együtt (nem lett lekommunikálva, h együtt vagytok v sem és nem is keresett), akkor ez nem megcsalás sztem.
2014. dec. 15. 09:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor most csak féltékenykedik, nem?
2014. dec. 15. 10:05
 13/17 Költőnő? ***** válasza:
mindenesetre nem érzem korrektnek h ő akadt ki.
2014. dec. 15. 10:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Te megcsaltad, neki bajai voltak s kellett egy összebújás, másnap elfelejtette s tovább várta mikor fog látni újra.

U know.

2014. dec. 15. 10:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Az teny, hogy megcsaltad, de az is, hogy o is megtette volna szemrebbenes nelkul, akarta, csak a csaj nem.

En a helyeben sajat magam is hibaztatnam, hiszen ha nem hagylak csak ugy ott, ket csaj esegy pasival hogy fogom magam es szevassz, raadasul nem is kereslek, akkor nem tortent volna meg.

Undorito palid van, meg te vagy a hibas.. n volt szep dolog toled se, de ismetlem hogy ha o n viselkedik igy, nem tortent volna meg. Mind a ketten hibaztatok, ha o n is fekudt le a csajjal de rosszul tette hogy.lelepett.

En mar a helyedben ezt a fejehez vagtam volni, bunko egy gyerek.. masban a szalkat is, de magaban meg a gerendat sem.. gondolom erted.:)

Ha ezek ellenere nem valtozik a helyzet, akkor a kapcsolatnak mar nem lesz ertelme, hisz ezt fpgjatpk meg evekkel kesobb os egymas fejehez vagni.

2014. dec. 15. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap együttlét után (ami nagyon rövid idő) ő elmegy 1 hónapra és nem is keres!

Nanáhogy nem vártad meg!

Miért ábrándozott egyáltalán ilyenről? Abszolút logikátlan, hogy míg ő bulizik Olaszországban két csajjal, addig te pártában várod őt otthon. Jó nő voltál és vagy most is. Az, hogy ezt ő nem veszi észre az ő baja és ha most 3 évet veled a kukába akar dobni, azért mert ő volt ekkora ökör, hogy anno 3 hónap járás után ott hagyott egy szó nélkül, akkor ég vele és vissza se nézzen a világbarma. :D

Két szóval: NEM JOGOS

2014. dec. 15. 13:49
 17/17 PearlDiver ***** válasza:

Mindketten hűtlenek vagytok, csak ő még lúzer is, meg érzéketlen.

Egyikőtökkel sem értek egyet, de ha boldogok akartok lenni akkor próbáljátok félretenni a sértődéseket és nyissatok új lappal egymás felé.

2014. dec. 15. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!