Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért erőlteti hogy menjek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőlteti hogy menjek? Jót akar vagy így egyszerübb szakítani? Vagy így akar motíválni? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy fél éve nincsen munkám,most lenne lehetőségem kimenni egy síparadicsomba Ausztriába 4 hónapra.

Nagyon sokszor átrágtam az egészet,hogy mi lenne a jó.Pénzben jó lenne az tény,de sok mindenről le kellene mondanom.Többek közt a páromról,mivel nem találkoznánk 4 hónapig,nem együtt töltenénk a karácsonyt,a szüleimmel sem tudnék találkozni és a testvéremmel se,akit már 1 éve nem láttam.Sok embert megkérdeztem még pár hónappal ezelött ők mit tennének,4 emberből 4 ember azt mondta,hogy ha vigyázni akarok a kapcsolatomra akkor ne menjek ki,vagy legalábbis ne ilyen szezonmunkára,mert nagyon megterhelő,lelkileg és mindenhogy.Olyan emberekkel beszéltem,akik ugyan így voltak kint.

Egyre jobban azt érzem nem kellene mennem és nem hogy nem hiszem el hogy ne lenne más elternatíva..A párom most azzal fenyeget,ha nem megyek,akkor mehetek a háztól.Most így hogyan menjek el nyugodtan ha ilyeneket mond?Már az is megfordult a fejembe hogy ha megyek,akkor is szakítana majd idővel.Ti mennétek vagy maradnátok?Vagy keresnétek más lehetőséget?

2014. dec. 15. 06:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mi tart vissza? Ha otthon maradsz, mindent buksz!

Én mennék a helyedben! Nem adatik ám meg mindenkinek a lehetőség, hogy ilyen munkát kapjon!

Anno ugyanígy voltam, csak volt munkám. DE kijöttem és azóta is itt élek.

2014. dec. 15. 08:29
 22/26 anonim ***** válasza:
Olyan vagy mint valami kisgyerek! Jaj nem tudok meglenni a párom nélkül, jaj a családom,mi lesz velem nélkülük... Ennyire nem lehetsz életképtelen!
2014. dec. 15. 08:32
 23/26 anonim ***** válasza:

Arra a testvéredre hivatkozol, hogy 4 hónapig nem láthatod, akit már egy éve nem láttál!

.

Ne menj! Magyarázd meg párodnak(?), hogy az asszony kötelessége dolgozni, hogy neked legyen neted kérdéseket feltenni a GyK-n, legyen kajára pénz, mosson-főzzön-takarítson rád és szolgáljon ki rendesen!

Ha mindezekre nem hajlandó, küldd el te!

Micsoda asszony...

2014. dec. 15. 08:57
 24/26 anonim ***** válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-kerdesek__6378855-nehez-helyzet-az-eszedre-vagy-a-szivedre-hallgatnal-ebben-a-helyzetben-mi-lenn

ez is te vagy?

2014. dec. 15. 09:05
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ingerszegény? Basszus, vigyél magaddal könyveket, és OLVASS! Te csak a kifogásokat keresed.
2014. dec. 15. 09:07
 26/26 anonim ***** válasza:

24-re:

Elolvastam a linket. Hát ettől dobtam egy hátast!

30 éves férfi???!!!

Ha ugyanaz a kérdező, akkor a párja helyében régesrég kirúgtam volna!

2014. dec. 15. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!