Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit vártok a szexel ha nem vagytok szüzek? Kort és nemet is írjatok lécci
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 19:42
1/8 Katolikus plébános válasza:
5-7 nap legalábbis eddig így volt és mindegyik kapcsolat 1-1.5 évnél tovább tartott.
3/8 anonim válasza:
Szüzességemet 7 hónapnyi együttjárás után veszítettem el.
A második szexpartneremmel, párommal már két hét után feküdtem le.
Mindkettővel másfél évig voltam együtt.
4/8 anonim válasza:
Jelenlegi kapcsolatomban első randin szexeltünk. De amúgy max. 1-2 hetet várnék. 21/N
5/8 anonim válasza:
Én legtöbb kapcsolatomnál (a legelsőt kivéve) kb. 3 hetet vártam, mindegyik több éven át tartó kapcsolat volt.
28 L
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszokat! :)
De jöhetnek mèg! :)
2014. dec. 14. 21:31
7/8 anonim válasza:
2-4 hét. L/25
De a legutolsó kapcsolatom csak sexkapcsolatnak indult de rá 2 hétre összejöttünk és 1 év lett belölle. Amugy a srác jó ismerősöm volt meg jóba voltunk elötte már 2 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!