Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ha szerelmesek vagytok akkor tudnátok várni a szexel több mint 2 hónapot? (a járástól számitva)

Figyelt kérdés
VAgy az már túl sok?És a 2 hónapot úgy értettem hogy a járás első napjától nem a megismerkedéstől számitva! :D

2013. ápr. 7. 13:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Akár többet is..
2013. ápr. 7. 13:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
a fiúk szeretik a szexet. És egy igazán szerelmes férfinek a két hónap semmiség.
2013. ápr. 7. 13:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Előfordult már, könnyen kibírtam, de mint kiderült, sok értelme nem volt...
2013. ápr. 7. 13:34
 4/13 anonim ***** válasza:

2 honap? Az loszar, en 2 evet vartam:D

2 honap amugy egy kapcslatban semmi, barkivel lelehet annyit huzni, akar szinlelt szerelemmel is... 2 honap nem bizonyit semmit

2013. ápr. 7. 13:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szex miatt vagyok valakivel együtt, hanem szeretem. Így nem számolgatom hogy mikor és még mennyi van hátra, hanem élvezem minden egyes együtt töltött percet.
2013. ápr. 7. 14:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Az exem (16) nem bírt várni rám. Megcsalt 2.hónapnál és szakítottunk, de aki tényleg szeret, az simán vár többet is. 17/L
2013. ápr. 7. 14:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Szűz még a lány?

Én 19 évesen vesztettem el a szüzességemet.

Előtte is jártam fiúkkal hónapokig is, de pettingnél tovább nem jutottunk, és ők nem is erőltették.

Szerintem ennél bőven többet is vár egy fiú, ha fontos neki a lány.

Most vagyok 30 éves, de most már nyilván nem várunk ennyit, max 1 hónap.

2013. ápr. 7. 14:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok szűz de nem akarok korán lefeküdni vele azért mert...az titok :D Csak attól félek hogy ha nem lesz szex akkor egy idő után megunja és kiábrándul belőlem.De 2 hónapot biztos hogy várni akarok.
2013. ápr. 7. 16:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Az ilyesmit nem naptárral mérjük. Ha úgy érzed, hogy kedveled eléggé, és megbízhatsz benne, akkor tedd meg.
2013. ápr. 7. 16:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát én lány vagyok,de azért mondanék valamit :)

Van ám annak veszélye, hogy ha húzod a szexet.

A jelenlegi párommal másfél hónap után feküdtünk le. Én előbb szerettem volna, de ő szűz volt. Nem merte megmondani.

Én 2 hét után már benne lettem volna a tutiban, de folyton hárított. Olyan helyzeteket teremtett, olyan helyekre mentünk, hogy még csak véletlenül se tudjak ráugrani azonnal ha rágerjedek. Nem fogta meg a mellem/fenekem, nem simította végig a hátam/a derekam,szóval kezdtem magam szarul érezni, hogy wtf?!

És mivel nem mondta meg miért akar várni még ezzel én elkezdtem kombinálni, hogy biztos nem vagyok elég jó, nem kíván, ronda vagyok, kövér vagyok, nem kellek neki, nem vagyok jó nő, undorodik tőlem, úristen a saját pasimnak nem kellek,stb. Teljes letargia, sírás, aztán amikor elmondtam neki, hogy ez így nekem nem kóser, normális férfiember legalább megfogná a barátnője fenekét ennyi idő után, akkor kibökte, hogy miért is van ez az egész.

Na és miután ez kiderült én vártam volna akár hónapokat is.

Szóval öhm, azt akartam ebből kihozni, hogy szerintem a faszik is várnak simán, de ha rájön a kangörcs és te 20adszor is elutasítod akkor lehet kicsit lehervad, úgyhogy legalább neki mondd meg miért akarsz várni :)

22/L

2013. ápr. 7. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!