Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ha szerelmesek vagytok akkor tudnátok várni a szexel több mint 2 hónapot? (a járástól számitva)
2 honap? Az loszar, en 2 evet vartam:D
2 honap amugy egy kapcslatban semmi, barkivel lelehet annyit huzni, akar szinlelt szerelemmel is... 2 honap nem bizonyit semmit
Hány évesek vagytok? Szűz még a lány?
Én 19 évesen vesztettem el a szüzességemet.
Előtte is jártam fiúkkal hónapokig is, de pettingnél tovább nem jutottunk, és ők nem is erőltették.
Szerintem ennél bőven többet is vár egy fiú, ha fontos neki a lány.
Most vagyok 30 éves, de most már nyilván nem várunk ennyit, max 1 hónap.
Hát én lány vagyok,de azért mondanék valamit :)
Van ám annak veszélye, hogy ha húzod a szexet.
A jelenlegi párommal másfél hónap után feküdtünk le. Én előbb szerettem volna, de ő szűz volt. Nem merte megmondani.
Én 2 hét után már benne lettem volna a tutiban, de folyton hárított. Olyan helyzeteket teremtett, olyan helyekre mentünk, hogy még csak véletlenül se tudjak ráugrani azonnal ha rágerjedek. Nem fogta meg a mellem/fenekem, nem simította végig a hátam/a derekam,szóval kezdtem magam szarul érezni, hogy wtf?!
És mivel nem mondta meg miért akar várni még ezzel én elkezdtem kombinálni, hogy biztos nem vagyok elég jó, nem kíván, ronda vagyok, kövér vagyok, nem kellek neki, nem vagyok jó nő, undorodik tőlem, úristen a saját pasimnak nem kellek,stb. Teljes letargia, sírás, aztán amikor elmondtam neki, hogy ez így nekem nem kóser, normális férfiember legalább megfogná a barátnője fenekét ennyi idő után, akkor kibökte, hogy miért is van ez az egész.
Na és miután ez kiderült én vártam volna akár hónapokat is.
Szóval öhm, azt akartam ebből kihozni, hogy szerintem a faszik is várnak simán, de ha rájön a kangörcs és te 20adszor is elutasítod akkor lehet kicsit lehervad, úgyhogy legalább neki mondd meg miért akarsz várni :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!