Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtartanátok a babát?
21 leszek, a kapcsolatom szakítás szélén, munkám 3 hónapja nincs, hiába keresek. Haza a szüleimhez nem mehetek, rokonaim nincsenek, babával még barátok se fogadnának be. Meg persze kapcsolatom se lehet többé.
Védekeztünk, nem volt baleset, teszteltem, negatív, de nem jön meg, így sajna babaesélyes a dolog.
Mit tennétek ilyen helyzetben? Szülnétek egy rossz kapcsolatba, hátha összehoz a pici? Vagy elvetetnétek inkább?
Miért?
Nem ember ami bennem növekszik, hanem mi az ami növekszik?
A jogot ne keverjük ide!
Régen a nőknek se voltak jogai (legalábbis nem túl sok), az nem jelentette, hogy az volt a jó.
Attól mert a mai magyar jogrendszer megtűri az abortuszt, attól még nem muszáj megöletned a saját magzatodat.
Szar élete lesz? Nagyon sok embernek most is szar élete van, mégsem lövöldözzük le őket.
Írd le a kérdezőnek a tanácsodat, hogy te mit tennél, de én is hadd tanácsoljam azt, ami meg szerintem helyes.
Aztán majd ő eldönti!
Ha egyáltalán terhes!
#24 Mert középkori felfogásod van.
Nehogy már egy meg sem született valaminek több beleszólása legyen az anyja életébe, mint egy kész élettel rendelkező nőnek.
Nem ugyanolyan súlyú dolgokról van ám szó!
Annak a magzatnak elveszik az életét, megölik.
Az anyának maximum megnehezítik az életét, de még azt sem nagyon, hiszen ha megszüli is intézetbe adhatja.
Annak a magzatnak nincs élete. Nem született még meg.
Kivéve, ha belehal a szülésbe. Na akkor "hoppá!" van.
Én semmilyen körülmények közt nem vetetném el a babát. Nem ölünk embert, pláne nem a saját gyerekünket.
Lehet lepontozni, nem érdekel, de nekem akkor is ez a véleményem.
Ha a pasi nem vállalja be, akkor pereld be, neki is vannak kötelességei. A szüleidhez tuti nem mehetsz? Miért? Nekem sem túl jó a viszony az anyámmal, de egyszer szóba hoztam ezt a véletlen gyerek témát. Azt mondta, hogy nagyon haragudna, de természetesen mehetnék hozzá. Neki is a vére.
A gyerek nem hoz össze egy rossz kapcsolatot. De mivel ő az apja, segíteni kötelessége. Ismertem olyat, akik emiatt együtt maradtak. Jó kapcsolat nem lesz, de
legalább anyagilag meg a babagondozásban segíthet.
Szétköltözhettek, ha már vissza tudsz menni dolgozni a GYED után.
Az meg, hogy soha többet nem lehet kapcsolatod hülyeség.
Azok a férfiak, akik már elváltak, és van gyerekük, és nem akarnak többet, inkább az egygyerekes nőket keresik.
Mikor teszteltél? A legérzékenyebb teszt is a nemvárt után 1 héttel mutatja csak ki legkorábban. De akár a stressztől is lehet, hogy nem jött meg.
Én pont úgy jártam, mint te, szakítottam a nagy Ő-vel, és 2 hetet késett. Már én is ki voltam borulva, hogy nevelhetem fel egyedül, de aztán megjött. Valószínűleg a stressztől volt.
Nem az utolsó alkalom után 2 héttel mutatja ki?
Csak 1 hetes késés esetén lehet tesztelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!