Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólnál, hogy irritál, ha más csajok képét kedveli Facebookon? Ha igen, hogyan szólnál?
Még nem volt ilyen, alapból zavar, hogy az ismerősei 90%-a csaj. Sokkal szexelt is, tartja velük a kapcsolatot, de csak Facebookon. Zavar, ne lájkolgassa más csajok képeit. Miért teszi l, ha én Elvileg istennő vagyok számára?
19L 18F 2 hónapja együtt
"Miért teszi l, ha én Elvileg istennő vagyok számára?"
Te csak a csaja vagy akivel két hónapja kavar.
Tehát az önbizalomhiányod miatt kerestél egy nálad fiatalabb pasit, akivel még biztonságba érzed magad, de még Ő se megfelelő számodra, mert nem tudod eléggé terelgetni? Ettől a mondatodtól: "Zavar, ne lájkolgassa más csajok képeit.", és hogy "istennő vagyok számára.", egy nagyon unszimpatikus kép alakult ki rólad. Kicsit tedd rendbe a dolgaid, ilyen lány egy pasinak se kell.
Ne a korukat, az igényeid add egyre lejjebb, hogy egy pasi tálcán hordozzon (és pláne ne várd el ezt ilyen szinten), ne olyanokat keress akik négykézláb kúszva tepernek és lábat csókolnak neked, majd sorolod az agyament igényeid, ha mégse lesz a tökéletes férfi aki csak érted él. Sok ilyen nő van, ez katasztrofális. Amik most zavarnak benne (90% ismerős nő, szexelt velük, odavan más nőkért, egy csajozógép), már tudtad előre, szóval az istennő komplexusod mellé társul egy erős vágy, hogy csalódj a férfiakban?:/ Mármint konkrétan olyat kerestél, akit max a korod miatt kezelhetnél, de mégis nagyon valószínű, hogy nem tudod megszelídíteni.
Ráadásul 2 hónap után... Ülj le egy tükör elé, és dumáljátok meg, hogy ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!