Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Izéé nem tom hogy kezdjek hozzá!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izéé nem tom hogy kezdjek hozzá!?

Figyelt kérdés

nah szvóval ezt nagyon nehéz elmesélni mert nagyon hosszú és és ha róla van szó akkor mindig elakad a lélegzetem és elpirulok :)

nah.. 1 évig jártam az illetővel. 2008 októberében jöttünk össze és most 2009ben ősszel szakítottunk..

már 5 hónapja..

13 éves lány vagyok. (és lehet hogy kicsit gyerekesen fogom fel)de amíg együtt voltunk nem is gondoltam olyanra hogy milesz ha vége lesz, buta voltam.. és hagytam... most ahogy elveszítettem ráébredtem hogy nélküle nem tudok élni, és minden pillanatban róla álmodozom..

/ő dobott/ a dobás okát énis alig tudom nem volt képes elmondani az igazat/szerintem/

régebben került... mostanában egyre többet vagyunk együtt és jól elvagyunk.voltunk korizni és áll. a barátnőim a fő okai, én már rég leszarom őket de ő nem veszi észre...

most megyek úszni oda ahova ő. próbálom ott is összehozni a dolgokat...

és úgy érzem sikerülni is fog.

ti már éreztetek ilyet??.. hogy amikor ott volt veled akk csak úgy jólvan van és kész. de mikor elveszíted akkor jössz rá hogy mid is volt igazában?

én nem azt várom hogy oktassatok hanem hogy veletek is történt-e ilyen és hogy meséljetek én meghallgatok mindenkit szívesen..

de én télleg megis tudnék érte halni, hiányzik a csókja, az ölelése, és maga a tekintete is...

várom a hozzám hasonlóak levelét :)

13 /L

2010. febr. 1. 19:19
 1/5 A kérdező kommentje:

ui: anyumnak jó tanácsa volt hogy majd rájön "ő" nagykorában h ki is az aki igazán szerette és amikor már komoly kapcsolat kell akkor visszajön hozzám..

addig meg élvezze az életet őis meg énis..

de én nem tudok annyit várni.. :(

igaza volt magyar tanáromnak: a diákszerelem a legszebb..

2010. febr. 1. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:
*am a barátnőim a fő okai hogy így állt/áll hozzm, meg lehet h a szakításé is...
2010. febr. 1. 19:22
 3/5 anonim válasza:

Nekem is volt már ilyen érzésem... amikor ott áll melletted, és szereted meg minden de nem veszed észre h mijen jó hogy veled van, csak akkor amikor elmegy...Valóban szar érzés...

Néha azt szokták mondaani, hogy 'Élj úgy, hogy senki ne vegyen észre,de ha elmész onnan akkor mindenkinek nagyon hiányozz!' - Ezt néha egy-két embernek nagyon sikerül betartania :D De azt is szokták mondani hogy ' Soha ne fuss pasi, és busz után! úgyis mindig jön másik...'

Ha szeretnél valakivel beszélgetni ilyesmikről, nyugodtan írj privibe (:

2010. febr. 1. 19:43
 4/5 anonim válasza:
Előző vagyok ez lemaradt: 13/L
2010. febr. 1. 19:43
 5/5 A kérdező kommentje:

első -.-" én nem rólad beszéltem..

második.. köszönöm. és akk majd még beszélgetünk..

de legalább nem vagyok egyedül :( :)

2010. febr. 1. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!