Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten próbálok társat keresni, de egy idő után nem tudok beszélgetni vele (részletezés lejjebb). Hogyan tudnám ezt megoldani/elkerülni? (16/F)
Az egy dolog, hogy őszinte vagy a neten.
De itt már önmagában van egy ellenérv.
A neten felszabadult vagy, megmered mondani amit gondolsz, nincsenek következmények, nem kever le a csaj egy pofot, ha megkérdezed milyen bugyi van rajta stb stb.
A valóéletben pedig ezeket nem tennéd meg mert félsz a következményektől vagy az elutasítástól .
A neten megszereti azt a felszabadult énedet és a valóságban pedig kiábrándul, hogy mégsem olyan vagy.
Viszont ha csak a kezdő lökés kell neked, és ha már egy lánnyal eljutsz odáig, hogy önfeledten tudsz szórakozni vele gátlások nélkül és valóéletben is tudod ezt a formádat hozni akkor no para.
Úgy vettem le a mondanivalódból, hogy számodra az iskola az egyetlen hely ahol társaságban vagy és tudsz kapcsolatot teremteni másokkal.
Kezdésnek nem rosz a diákszerelem.
De osztálytárssal nemigazán jó kezdeni, akkor már inkább egy másik osztályból.
Ha visszahúzódó vagy akkor tudom ez nagyon nehéz egy ismeretlennel akit csak látásból ismersz és tetszik kialakítani egy olyan szituációt, hogy beszélgessetek.
Ezért is kell nyitott szemmel járni és keresni a lehetőséget, ha megadatik akkor ki kell használni és szóbaelegyedni. Azt is tudom, hogy nehezebb szóbaelegyedni olyasvalakivel aki tetszik, mint egy olyannal aki nem.
Mint mondtad próbálkoztál osztálytársnődnél és az derült ki hogy utál mint a sz@rt. -
hogyan próbálkoztál? eleve azt mondat neki, hogy tetszik neked és szeretnél tőle valamit?
Ha így akkor előbb ki kellett volna deríteni, hogyan érez irántad, van-e egyáltalán esélyed nála.
Akár másokon keresztül. leeht csak azért utál mert nem ismer , hogy milyen vagy valójában és inkább az alfahím kell neki aki vagány. És lenézi azt aki nem olyan.
Ilyen esetben ne bánkódj utána.
19:37 -es voltam.
húh...na, erre nem tudok mit mondani... azért próbálkozok mindkettővel, biztosabb a siker, de meggyőztél, szóval élőben próbálkozok inkább... már ha fog menni :S
az oszt.társnő pedig nem érdemel több szót, inkább nem részletezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!