Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neten próbálok társat keresni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten próbálok társat keresni, de egy idő után nem tudok beszélgetni vele (részletezés lejjebb). Hogyan tudnám ezt megoldani/elkerülni? (16/F)

Figyelt kérdés
16/F vagyok. Nagyon szeretnék b.nőt, mert még nem volt. A neten próbálkozok, és akadnak is csajok. De mindig az van, hogy egy idő után egyszerűen elakad a szavam és találok témát, amiről tudnék vele beszélgetni. Tudom, hogy ebben nem könnyű tippeket adni, de... nem tudnátok ÁLTALÁNOSSÁGBAN segítséget adni?
2010. febr. 1. 19:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a netet, húzzál ki a szabadba csajozni...
2010. febr. 1. 19:19
 2/13 anonim ***** válasza:
ha az érdekel, hogy a csajokat mi érdekli akkor olvass csajos magazinokat
2010. febr. 1. 19:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert egyikkel sem voltál még olyan hullámhosszon, ami gördülékennyé tenné a beszélgetéseket.
2010. febr. 1. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:

Mert neten nem avalós képet kapod a lányokról, nem ismered őket, hát csodálkozol hogy nincs velük témád? Túljutsz az ismerkedésen és megakadsz, nem csoda.

Ha igazi, komoly barátnőt keresel, ne a neten keresd! (meg ne is discoban:D) Járj egy kicsit nyitott szemmel!

L19

2010. febr. 1. 19:22
 5/13 A kérdező kommentje:
első: élőben sosem sikerült, mindig kosarat kaptam... neten, tiszta lappal indulva nagyobbnak érzem a sikert... amúgy egy kicsit félénk is vagyok... :$
2010. febr. 1. 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
meg gondolom csúnya is
2010. febr. 1. 19:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj neki magadról :) ez a legkönnyebb téma minden ember tudna magáról mesélni napokig is.. szerintem. És amilyen "témákat", dolgokat elmesélsz magadról kérdezed meg ugyanazokat tőle.18/L
2010. febr. 1. 19:26
 8/13 A kérdező kommentje:
19:23-as dögölj meg
2010. febr. 1. 19:34
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek elkeseríteni, de nem netes társkeresővel jön létre a legtöbb tartós kapcsolat.

A net az egy jó dolog, ismerősöket vagy új barátokat szerezni, és ha sikerül esetleg szerelmet is akkor az a véletlen műve.

Hogy miért mondom mindezt.

Említetted, hogy ha a valóvilágban próbálkoztál akkor kosarat kaptál. Igen ez benne van a pakliban, de ilyenkor tovább kell lépni és nem szabad feladni.

Mivel a való életben sem lehet egykönnyen kiismerni a másikat teljes mértékben, így a cyber világban mégnehezebb és könyen azt képzeljük bele a másikba ami valójában nem beleszeretsz egy álomképbe.

Ha sokat beszélgetsz egy ilye emberrel és tegyük fel úgy érzed, hogy nagyon szereted és kell neked ez a lány.

A lány is hasonló képpen érez találkoztok, randiztok, majd a végén a lány meggondolja magát, hogy mégsem te kellesz neki, mert valahogy más vagy mint a neten voltál.

Ugye mennyivel rosszabb érzés, ha egy olyan lány kosaraz ki akit jobban megismertél és megszerettél, megkedveltél, és ez az érzésed látszólag viszonzásra lelt, és aztán mégse.

Akkor már inkább a valóéletben ismerjen meg a lány akkor abba szeret bele ami valójában vagy és te is abba ami ő valójában, és nem egy álomképbe.

Járj nyitott szemmel, figyeld a körülötted lévő nőnemüeket és keresd a szemkontaktust.

Ne az legyen az első szempontod, hogy tetszik a lány akkor járni akarsz vele. Ha tetszik akkor először az legyen a fő szempont, hogy jobban megismerd.

Lehet neked tetszik elsőre, amikor meg megismered azt mondiod inkább mégsem kell neked. Vagy fordított esetben a lánynak első látásra nem tetszel, mondjuk külső miatt, de ha jobban megismer akkor viszont belédszeret.

A téma pedig akár cyber akár valóvilágban olyan legyen, hogy nyitott és nem zárt.

nyitott amit véleményezni kell.

zárt amire egyszavas választ lehet adni.

Hidd el, ha találsz olyan lányt akivel egymásra tudtok hangolódni akkor meglesz a téma is.

2010. febr. 1. 19:37
 10/13 A kérdező kommentje:

előző: huh, ez jó hosszú lett... de igazad van... köszönöm :)

itt a probléma az, hogy osztálytársnővel próbálkoznak, csak aztán kiderült, hogy utál, mint a sz@rt, és ez nagyon rosszul esett :S

máshol pedig nem találom, mert elég visszahúzódó vagyok, azt se tudom, hova járnak a többiek, a csajok, és benne van az is a pakliban hogy van pasija, és még sorolhatnám... neten viszont sokkal felszabadultabb vagyok, mert akármelyik fordul elő van visszaút, és nem kell félnem hogy pl. a pasija kitépi a gerincemet, stb.

interneten pedig én mindig őszinte vagyok, csalódni meg nehezen tudnék, mert annyira vágyok már a szerelemre, hogy eléggé lementek az elvárásaim

2010. febr. 1. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!