Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Brutális helyzet! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brutális helyzet! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. És az a helyzet, hogy 15 éves koromban középiskolában ismertem meg az első unokatestvéremet, mert az apám soha nem tartotta az ő apjával a kapcsolatot.. igaz, hogy nem rögtön, de halálosan egymásba szerettünk. Mikor kiderült hatalmas balhék voltak a családban. Eltiltottak mi pedig próbáltuk elfelejteni egymást. Mással kezdett járni, hátha elfelejt, de sikertelenül. 3 éve "vagyunk együtt" de eközben már 2 alkalommal megengedték nekünk, hogy találkozgassunk, mert látták mennyire szenvedtem. De ugyanúgy kis idő múlva mindig újra eltiltottak tőle.. Megértem őket, hogy nem tudják elfogadni, de nem tudunk mit tenni, nagyon szeretjük egymást. A legutóbbi eltiltás az úgy történt, hogy megvolt engedve hogy találkozzunk egy héten háromszor, mi ennek is örültünk, de egyik nap apa megverte őt a tudtom nélkül, és megfenyegette, hogy szakítson velem és többet nem találkozhatunk. Annyira összetörtem, úgy érzem megfogok bolondulni :( A barátaink mindig támogatnak minket, de ők is tehetetlenek :( Mit tegyek? A szüleink elfogják valaha fogadni ezt?

2014. dec. 13. 19:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Brutális vérfertőzés is lehet a vége, megértem, hogy eltiltottak titeket.
2014. dec. 13. 19:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egyébként ő 20 éves. De ezis annyira össze zavar, hogy van, aki azt írja felejtsem el és van, aki azt, hogy harcoljunk egymásért :( Az a baj ezzel, hogy az egész helyzet kezd kihatni az egészségemre. A sok stressz, amit elfojtok magamban minden nap, fáj tőle a gyomrom, a fejem és csak nyugtatóval tudok elaludni. Nagyon hiányzik, de nagyon ritkán tudunk találkozni, amikor a helyzet épp megfelelő. Mert én iskolába járok még szeretném letenni az érettségit, ő pedig reggeltől estig dolgozik. Össze vagyok zavarodva, soha nem vagyok nyugodt és nem tudok erről senkivel őszintén beszélni.. Soha nem gondoltam volna, hogy az interneten kell véleményt és segítséget kérnem...
2014. dec. 13. 20:01
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Csak közvetlen ági rokonok házasságát tiltja a törvény, az unokatestvérét nem. Sajnos a biológia az, ami a bökkenőt jelenti a kapcsolatotokban. Ha van valami lappangó recesszív génhiba a családban, akkor a domináns gén jelenléte nélkül megjelenhet az útódban fenotipusként. Persze egészséges gyereketek is születhet, csak a fogyatékosság kockázata nő meg fényévekkel.
2014. dec. 13. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem van egy haverom akinek az anyja, meg az apja unokatestvérek. 2 gyerekük született egyik sem beteg. De én is úgy tudom, hogy komoly fogyatékkal is születhet ilyen kapcsolatból gyerek.
2014. dec. 13. 20:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Most kaptam hideget meleget :( Tudom, hogy nem fogom kibírni ha mással látom! Vagy elég maga a gondolat, hogy mással lesz mostis kiráz a hideg.. nem bírom!
2014. dec. 13. 21:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Annyi minden történt már velünk, annyit tudnék mesélni.. Aki még nem élt át ilyet, az el sem tudja képzelni, hogy ez a dolog mennyire tud fájni és mennyire megviseli az embert :( Ez nem egy hülyeség, és nem őrültség meg felelőtlen dolog, hanem szerelem nagyon nagyon erős szerelem, hogy úgy érzem ha nincs mellettem még levegőt venni is nehéz :( most sem bírom a sírást magamba folytani, mindjárt megfulladok.. és a legrosszabb, hogy több mint 1 hónapja tudtunk utóljára találkozni.. és ő úgy érzi, már nincs remény, a szakítást fontolgatja, azt mondja nem akarja tönkre tenni az életemet de másnap megint bocsánatot kér és azt mondja csak összevolt zavarodva nem tudja mit csináljon.. tudja mi a helyes út, de annyira szeret, hogy nem bírná ki nélkülem.. nemtudja, hogy az eszére hallgasson-e vagy a szívére :( Istenem, mi lesz velünk?
2014. dec. 13. 21:37
 17/18 starrysky válasza:

Látom, hogy az utolsó bejegyzés óta eltelt már egy hónap, de kíváncsi lennék rá, hogy mi van most veletek. Változott valamit a helyzet?

Amúgy teljesen meg tudlak érteni, sajnos én is hasonló helyzetben vagyok.

2015. jan. 25. 11:59
 18/18 anonim ***** válasza:

MI BAJA VAN A VILÁGNAK???? :O

"Ne használj csupa nagybetűt! Ez az interneten kiabálásnak hat!"

Köszönöm kedves gyakori épp azt csinálok!

2020. máj. 18. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!