Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék olyan lányt találni aki elfogad így?
Figyelt kérdés
Nem vagyok menő arc, nem nagy az ismeretségem, gazdag sem vagyok és nem is vagyok kigyúrva.
A legtöbb lány pedig pont nem az olyanokra bukik mint én, hiába is mondják h kerülik őket, végül mindig is a menőknél kötnek ki.
Igényes vagyok magamra, tiszta ruhában járok, eljárok dolgozni, tudtam autóra gyűjteni pénzt. Nem vagyok drogos se alkoholista de mégcsak nem is cigizek.
2014. dec. 13. 17:46
11/11 anonim válasza:
Ha énis elkezdem általánosítani és mondani felszínnessek a nők akkor átlagos leszek???és ha mellé bunkó vagyok le fotozom magam valameik pláza előtt parkoló audival bár inkább lexussal azért mégsem adjuk már ennyire alá..audi...ja és persze beirom h nem dohányzok mert az nagyon fontos :-D máris álom pasi leszek???szerintem a recept nem ilyen egyszerű...egyéjszakás kalandjaim felszínes nem tudom minek hívjam őket biztos lenne.DE PÁROM VAGY barátNŐM nem hiszem...egy nőt nem az tesz nővé h suája van..legalábbis szerintem...szal szerintem add önmagad mert ha így találsz valakit abból sokkal tartalmasabb kapcsolat lehet mind ha eladod a helyi rambo2tot.jaaa és a NŐ-t keresd bennük ne a cica baba...miszpcsa helyi vagány rocker,könyvmoly,csúnya vagy szép,nem ez számít neked csak neked tetszen kívül belül és legyen ízig vérig nő...apropó a kövér nőket sem a külsejük miatt szeretik:-Daki volt már teltebb csajokkal az nem tudja nem szeretni őket :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!