Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a lánnyal másnak is volt már ilyen barátnője?
Egyszerűen mondd meg neki, hogy ne erőltesse rád annyira ezeket a dolgokat. De udvariasan, kedvesen úgy, hogy tiszteletben tartod.
Szerintem ezt meg fogja érteni és nem zaklat majd annyit vele.
Magyar parasztosított angol??? Nem, b+, így vettük át, így került be a nyelvbe és így kell használni, így helyes.
Akkora kengurut is írd kangaroo-nak, mert ezt is az angolból vettük át.
A kérdéshez: valahogy én sem tudnék azonosulni a csaj világnézetével, engem is csak felidegelne. Szerintem ha jól megvagytok, akkor tűrd el neki ezt a hóbortját(?), biztos neked is van, mint mindenkinek.
Az a bajod, hogy nem tudsz ezzel azonosulni, pedig sokkal jobb lenne neked is, csak ez annyira távol áll tőled, hogy elképzelhetetlen.
Van ez így. A másik, azért húzod fel magad, mert hagyod, hogy hatással legyen rád, egyszer kipróbálhatnád, hogy nem felidegeled ezzel magad, hanem lazábban állsz hozzá.
Párom is ilyen felfogású/hozzáállású, igaz nem buddhista, csak rájött felesegessen minek izgulni és idegesítenie magát, attól nem lesz jobb.
Irigylem ezt a hozzáállását, sokszor észreveszem, hogy tényleg butaságokon aggódok, meg idegeskedem s próbálom nem felvenni, ha olyan van, csak még nemigen sikerül.
De a szex minden jó alap es jó alapra tudsz epülni
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!