Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ezzel a lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a lánnyal másnak is volt már ilyen barátnője?

Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden felvázolni a szitut én 24 vagyok ő 20 buddhista családból származik nagyon kedves imádnivaló a vajra lehet kenni jó szívű és ráadásul gyönyörű magas karcsú szőke kék szem tehát bomba csaj a családját is szeretem 2 hónapja vagyunk együtt de néha az őrületbe kerget pl. VOlt hogy veszekedünk kisebb dolgokon ami amúgy semmiség vagy ideges vagyok és ő erre rám mosolyog megsimogat kedvesen hogy seemmi baj amíg a nap is fényesen süt és egészségesek vagyunk nincs mi miatt aggódni meg elkéne lazulnom stb erre magyarázom neki megpuszil sarkon fordul és elmegy meditálni a másik szobába vagy ha feszült vagyok a munkám miatt folyton a csakráimmal jön vagy mivel hogy meg kéne nyílnom jobban és átéreznem a szeretet meg a fényt az igazság az hogy ezekkel a dumákkal még csak jobban felidegesít na meg a másik hogy egy magasabb szellemi szintet kéne elérnem hogy az embereket jobban a szívembe fogadjam nagyon édes és aranyos de nem tudom elhinni hogy tud mindig ennyire higgadt és "szende" maradni bennem van a hiba?
2014. dec. 13. 15:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nekem a sex jobban tetszik a "szex" szó nekem az olyan magyar parasztosított angolnak hat nem szeretem használni de térjünk vissza az eredeti kérdéshez
2014. dec. 13. 15:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen mondd meg neki, hogy ne erőltesse rád annyira ezeket a dolgokat. De udvariasan, kedvesen úgy, hogy tiszteletben tartod.

Szerintem ezt meg fogja érteni és nem zaklat majd annyit vele.

2014. dec. 13. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem illetek össze. Teljesen más az életmódotok. Arra meg nem kérheted, hogy ne csinálja ezeket, mert akkor arra kérnéd, hogy változzon meg teljesen.
2014. dec. 13. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Bakker, mit megadnék egy hasonló érdeklődésű nőért.
2014. dec. 13. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:
42%

Magyar parasztosított angol??? Nem, b+, így vettük át, így került be a nyelvbe és így kell használni, így helyes.

Akkora kengurut is írd kangaroo-nak, mert ezt is az angolból vettük át.

A kérdéshez: valahogy én sem tudnék azonosulni a csaj világnézetével, engem is csak felidegelne. Szerintem ha jól megvagytok, akkor tűrd el neki ezt a hóbortját(?), biztos neked is van, mint mindenkinek.

2014. dec. 13. 16:11
 16/18 anonim ***** válasza:
megértelek. ez engem is kikészítene. nem bírnám sokáig. szerinted te fogod bírni? ha nem akkor hagyd ott, ne húzd az idejét meg a sajátodat sem
2014. dec. 13. 17:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Az a bajod, hogy nem tudsz ezzel azonosulni, pedig sokkal jobb lenne neked is, csak ez annyira távol áll tőled, hogy elképzelhetetlen.

Van ez így. A másik, azért húzod fel magad, mert hagyod, hogy hatással legyen rád, egyszer kipróbálhatnád, hogy nem felidegeled ezzel magad, hanem lazábban állsz hozzá.

Párom is ilyen felfogású/hozzáállású, igaz nem buddhista, csak rájött felesegessen minek izgulni és idegesítenie magát, attól nem lesz jobb.

Irigylem ezt a hozzáállását, sokszor észreveszem, hogy tényleg butaságokon aggódok, meg idegeskedem s próbálom nem felvenni, ha olyan van, csak még nemigen sikerül.

2014. dec. 13. 19:46
 18/18 anonim ***** válasza:

De a szex minden jó alap es jó alapra tudsz epülni

30/F

2014. dec. 13. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!