Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar együtt aludni velem. Nem tudom, hogy miért?

Figyelt kérdés
A barátommal több éve együtt vagyunk, és szeretjük egymást. Ugyanabban a városban lakunk. Nagyon zavar, hogy nem akar együtt aludni velem. Nem értem, hogy miért. Nekem nagyon hiányzik, hogy hozzábújjak,hogy reggel mellette ébredjek. Többször mondtam már neki, hogy mi lenne ha nála aludnék,akkor örült is neki, sosem utasította el,de magától sosem mondja,én már többször nem hozom fel a témát, így minden egyes találkozás után hazamegyek, és egyedül fekszem le. Nagyon elszomorít,nem értem miért nem akarja.Ugy érzem nem vagyok elég fontos neki:-( Kérlek segítsetek.Előre is köszönöm!
2010. febr. 1. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
mert egy gyökér!
2010. febr. 1. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
pontosan
2010. febr. 1. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

hát, kérdezz rá h ez miért van így, és mondd el h ez neked fontos h reggelente együtt ébredjetek...

nem tom, de ez fura,mert ez olyan alap dolog sztem...

2010. febr. 1. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
először is szerintem kérdezd meg, miért fél(előtte ígérd meg neki,hogy többet nem hozod fel,csak mondja meg a választ őszintén). A másik,h ne hívasd meg magad, hívd el magadhoz őt. ennyi
 5/9 anonim ***** válasza:
korotok?
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! 21/L, 25/F
2010. febr. 1. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Szia!!Nem akarom meg sérteni de egy kretén akkor!:SDe a viccett félre téve vmit szégyelhet vagy nem tom ne tán szégyenlös beszélj vele feltétlen!
2010. febr. 1. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
én 18 vagyok, a barátom 20 de nem engedi h hazamenjek és ne vele aludjak, egyenesen behisztizik.szóval...sztem gáz van
2010. febr. 1. 18:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is alap dolog,de kettőnk között valahogy nem. Biztos, hogy nem szégyenlős, valami más lehet az oka. Kb 500m-re lakunk egymástól, de ez még nem zárja ki azt hogy együtt aludjunk.Ennyire nem hiányoznék neki:(
2010. febr. 1. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!