Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem? Hogy döntenét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Hogy döntenétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van két srác. Mind kettőt másfél éve ismerem.(suli..)

Az egyik srácot aki idősebb,(20)halálosan szeretem és ő is engem. Viszont nagyon-nagyon hűtlen típus,nem egyszer fogta rajtam kívül másnak is a kezét és én nem akarok magamból miatta hülyét csinálni!:S (megjegyzem tudom,hogy őrült vagyok de akkor is szeretem!!!!) A másik srác majdnem velem egykorú (17). Ő is ugyanúgy mint a másik srác nagyon-nagyon szeret és én is szeretem őt. De talán az első fiút jobban..:S Járna velem és én is vele (szintúgy mint az elsővel-.-") mert tudom,hogy ő nagyon tudna szeretni és mindent megadna nekem. Vonzódom hozzá de félek,becsapnám őt mert mást szeretek egy PICIVEL jobban. Eddig csak le butusoztam az olyanokat akik ilyen fajta kérdéseket tettek fel neten keresztül,mert ugye itt nem nagyon tudják más problémáit megoldani! Lehet most sem mások véleménye szerint fogok dönteni,de nekem segít abban,hogy elinduljak egy úton:) Ezért előre is köszönöm mindenkinek aki segít nekem!

16/l

2010. febr. 1. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
17 éves biztosabb én őt választanám :)
2010. febr. 1. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
hát ez cummii
2010. febr. 1. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
A 17 évest választanám a 20 éves mellett max csak 1 darabig éreznéd jól magad aztán rájönnél h rosszul döntöttél. és ráadásul azt írtad h a 17 évest is szereted szal ott a pont.
2010. febr. 1. 17:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek:)

De nem csapnám be azzal,hogy ő nekem "csak a második hely"?:S ezt most csúnyám fogalmaztam meg de a lényeg érthető szerintem.. Tehát a 20 éves fiút jobban szeretem.

2010. febr. 1. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Figyej ninc sojan hogy szereted:P

Ez meg nem szeretet ez csak egy fellangolas.A szeretet majd akkor indul ell mikor mar jartok.Vagy legroszabb esetbe akor se.Mejik fiu viselkedese tetszik legjoban egy parkapcsolatban ? Szerintem azert erzel tobbet a 20`eves fiu irant mert lehet az eretebb, fejlettebb, es talan joban nez ki testre mint a 17.De szerintem a 20evesel vigyazz!!! MErt konyen atjarhat az eszeden, es lehet hogy csak jatszani akar veled.Ha a 17 kulonlegesen viselkedik veled azaz nem ugy mint a tobbi lanyal akor igen o talan megbecsul es akar toled valamit de hogyha a 20 eves megfogja mas csaj kezet is es flortolget evel is aval is az mar gond:) .. ezert mondtam hogy vigyazz a 20 evesel! Szerintem probald meg a 17`evessel :P [ bocs a helyesirasi hiba miatt ]

~~~ Kriszta ~~~ L/15 ~~~

2010. febr. 3. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!