Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi ribanc van a mai fiatal lányok között?
Lány vagyok, és helyettük is szégyellem magamat. Nem mutogatom magam, pedig formás vagyok. Nem gondolom, hogy a melleimmel meg a popómmal kéne megfognom egy pasit.
19/L
én leis köpöm őket de mit érdekli őket :D ha egyszer a többi pasi rajtam kivül kihasználja ezt és biztatják öket-.- de am igen ez igaz nehéz így igazi párkapcsolatot létesíteni hiszen hiába vagy szerelmes a lány ugyis megcsal egy hétvégi bulin -.- nem naon érezneksemmit :S szerelmi bánatot sem éreztek még szentem a mai fiatalok szakitanak velük tökre leszarják én megtaláltam az ideálomat de midnenkiben vannak hibák benne is sajnos ezért lett vége
17/F
Sajnálatos, hogy tényleg egyáltalán van ilyen! De csak még több lesz belőle. Engem elszomorít és felháborít. Egyrészt mert milyen az hogy 12 évesen átment rajta néhány focicsapat. Másrészt mert engem nagyon zavarna ha valaki úgy hozná fel nekem ezt a témát, hogy pl.: Láttam néhány ilyen-olyan képet myvipen. Rólad is van? vagy Fiatalabb korodban te is ilyen voltál?
Valamelyik nap ültem a villamoson néztem a leszálló tömeget és egyszer csak megakad a szemem egy óvodásnak tűnő kis csoporton. Szinte mindegyik lányon felnőttnek való cipő, miniszoknya, felső, retikül!, melírozott haj és némelyiken smink is volt! Azt hittem a szemem káprázik és mélyen ledöbbentem. Ezeknek játszani kéne nem a körmük színéről vitatkozni. Nem tudom miért de mindig ezeknek van a legnagyobb szájuk pedig a tojáshéj még a seggükön van. Túl hamar kezdik...
Nekem ennyi erről a véleményem és nem hiszem, hogy túlzottan hűségesek lennének.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!