Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor?
Ha nincs meg az a lángoló szerelem (szerintem már semmilyen szerelem sincs..) de szeretet van (bár sokszor nincs kedvem vele lenni, zavar, ha ír, de nem akarom, hogy mással legyen és ha nem vagyunk együtt (szakítás miatt) akkor vele akarok lenni) akkor szakítsak vele? Lennék mással is..úgy értem boldog kapcsolatban, mert a miénk nem az. 5 éve vagyunk együtt.
L/20, F/21
Szerintem szakíts vele. Te máshoz vonzódsz, és már nem vagy szerelmes. Szereted, de nem szerelemmel. Tudod én pl a barátaimat/barátnőimet is így szeretem, kb mint a családtagokat. Akkor most élnék velük?
Ő szeret, de azzal hogy te más mást szeretsz, idővel csak bántani fogod. Menjetek külön, mindenki élje a maga életét, így ő is találhat majd magának egy olyan társat, aki viszonzottan szereti, imádja, és nem csak úgy van vele, hogy az esetek 10%-ában jó vele lenni, a maradék 90%-ban nem... 25N
Szakítsatok. Nagyon fiatalok vagytok. Gondolom, első komoly kapcsolat mindkettőtöknek. Várható volt, hogy nem fog örökké tartani ebben a korban.
Csak azért ne maradjatok együtt, mert most éppen nem lenne más, meg a megszokás miatt. Ha 50 éves lennél, 25 éves házassággal, családdal, akkor meggondolandó lenne :) De így, nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!