Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyenkor?

Figyelt kérdés
Moziba megyek az osztálytársammal(lány) akivel nagyon jó baráti viszonyban vagyunk de úgy érzem hogy lehetne akár több is szóval érzek iránta valamit lehet ő is irántam. De attól tartok hogy ő most is csak baráti viszonyból jön a moziba pedig én hívtam meg. Szóval nem tudom most mit csináljak próbáljak még össze hozni ilyen kettesben programot és most vagy később mondjam el neki hogy mit érzek. Egyébként mindennap beszélünk facen is meg suliba.

2014. dec. 11. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Még ne mond el, csak utalj arra, hogy jobb lenne, ha egy párként lennétek együtt, nem pedig barátként!
2014. dec. 11. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne mondj még neki semmit.Fogd meg a kezét a moziban, ha nem húzza el, simogasd meg a kezét, játssz az ujjaival. Érteni fogja és reagálni fog valahogy. És így tovább... csak szép fokozatosan, érezze a gyengédséget. Az érzelmeket ki is lehet mutatni, nem kell rögtön ráönteni.
2014. dec. 11. 20:38
 3/5 A kérdező kommentje:
hívjam el még úgy hogy csak ketten legyünk ?
2014. dec. 11. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Elhívhatod. 1-es voltam.
2014. dec. 11. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es: persze, csak is kettesben, nem kellenek gyertyatartók.
2014. dec. 12. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!