Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távolsági kapcsolatról? Müködhet-e vagy alapból hülyeség?
Üdv.
Szerintem egy nagyon klasszikus példát hoztam fel....vajon van e értelme a távolsági kapcsolatoknak? Miért van az, hogy az egyikember jobban birja mint a másik? A szakitások 99% azaz ok, hogy az egyik fél bevágja X év elteltével, hogy "nagy a távolság"....kérdem én....miért eddig nem volt az csak most?
Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Előre is köszi
Hülyeség, keress közelebbit. Én már nem is tudnék neten ismerkedni.. Volt nekem is távkapcsolatom, (igaz tapasztalatlan is voltam meg diák, 18 éves) a megye másik végén élt, heti 1 délutánt töltöttünk 1ütt, de végül beadtam a kulcsot, nekem az nem megy h órákig csak cseten beszéljünk, meg heti fél délutánt töltsünk el.. Mai ésszel már nem is állok szóba aki velem nem egy városba él, (max még 10-15 km lehet köztünk)
L.25
Érdekes a hozzáállásod és tök logikus, de mi van akkor, ha az illető nincs a közeledben.
Valoban csak a világ másik végén találod meg? Erre is van ugyebár megoldás....mághozzá az, hogy költözzenek össze.
De mikor már az egyik fél ezen elkezd nyafogni az összeköltözésen, na ott már gond van
Ez elég nagy korlátoltság, hogy csak a veled egy városban élőkkel ismerkedsz. Az ország jelentős része kistelepüléseken él :D
Szóval szerintem nem baj az, ha nem falubélit választasz, csak azért látni kell azt, hogy mindketten többet akartok. Pl. ha fél év, vagy valami értelmes idő után sem akaródzik a másiknak összeköltözni, az nem jó. De ismerkedési szakaszban nem tragédia a távkapcsolat, ideális esetben úgysem lógtok egymás nyakán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!