Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok eröl a kapcsolatról?
Mit gondoltok erröl a kapcsolatrol ha annak lehet nevezni.
Nos, 1 éve élek párkapcsolatba az elején jó volt kedves volt odafigyelt
DE ... mostmár keseriti az életemet..ha kell agyon ver elmond minden k*r*a*ak mert nekem voltak kapcsolataim es biztos jol meg ba*tak ...ezt papolja egész nap hogy én mit csináltam elöző életembe
Persze dolgozni nem jár aztvárja el hogy én menjek..
Gyereket akar tölem de én megmondom az öszintét hogy nem
Én ugy gondolom hogy oda egy épp gondolkodásu ember kell.
Elakartam hagyni 100x már de szo szerint nem lehet.
18 èves vagyok nem az a fő célom hogy gyerekeket gyártsak..persze szeretnék majd de nem most..magamat nem tudom eltartani nem hogy egy gyereket és akor még itt van ez a szemét láda..
Követelözik hogy vegyek fel telefont neki meg adjak neki pénz .agyon ver ha olyan kedve van
Szerintetek.?
Öszinte válaszokat kérek
miért nem tudsz szakítani?
Család? Barátok?
Az a fo kerdes: Miert nem tudod elhagyni?
En 16 evesen kerultem hasonlo helyzetbe, csak nem volt ennyire durva, de ott is egy ido utan a veresek rendszeresek lettem, majd utana a siras, h ne hagyjam el. Es persze el sem engedett, bezart a lakasba. Az o szulei ugyanolyan gyokerek voltak, nem segitettek, pedig otthon voltak. Nagyon szerelmes voltam, de vegul felhivtam a 110kmre lako anyamat, h segitsen. Es elvittek, es elhagytam.
Ha egyedul nem megy, kerj segitseget!!!
Sosem értettem az ilyesmit. Mi az hogy nem tudsz szakítani??? Miért kell ilyeneket elviselni 18 évesen?
Szerintem...áldozat típus vagy, akinek jól van ez így ahogy van. Ha akarnád meg tudnád oldani 1 perc alatt.
Szia.
Ha legközelebb agyonver, vegyél látleletet, menj el a rendőrségre, és kérj távolságtartási végzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!