Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett vele? Miért fordult a kocka?
Figyelt kérdés
A barátommal a kapcsolatunk elején még védekeztünk, majd a védekezés minden formáját úgymond kizártuk, ahogy a kapcsolatunk komolyodott. 2 hete kb azonban ez szinte megszűnt. Alig vagyunk együtt (a múlt hónapban csak 3szor) és ha együtt is vagyunk, akkor meg védekezünk. Lehet, hogy azért, mert csalódott bennem és mert már nem gondolja velem komolyan a kapcsolatot?!2010. febr. 1. 15:37
3/7 anonim válasza:
mi a kérdés?? jo, h védekeztek, ha nem akartok gyereket.
4/7 anonim válasza:
Nállatok ha komoly a kapcsolat, akkor megszűnik a védekezés? Milyen módszer ez? Nem kell annyi unkát adni az abortuszt végzőknek gyerekek.. Inkább gondolkodni előbb!
5/7 A kérdező kommentje:
Nem gyerekek vagyunk, hanem felnőtt emberek, 24 és 30 évesek. A poén az, hogy nekem nem lehet gyerekem sajnos, ezért mentünk bele a védekezés nélküli szexbe. Mellesleg én szerettem volna babát.
2010. febr. 1. 16:06
6/7 anonim válasza:
ok, de bacikat is el lehet ugy kapni. de volt már olyan eset, h vkinek sokaig nem jött össze, aztan meg mégis terhes lett. sztem beszélj vele, h miért ilyen kevés a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!