Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség. Egy gyerekbe szerett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség. Egy gyerekbe szerettem bele. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy velem egy idős srác. ( 14 ) Agyilag sajnos még nincs ott még én. Én kapcsolatot akarok töle, ő meg csak egy hülye kihasználós flörtöt. És az a legnagyobb baj, hogy belé szerettem... leszeretnék mondani róla.. de nem megy... Mit tegyek h elfeledjem?
2010. febr. 1. 14:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

Huh. a kérdező tipikusan olyan lány aki 14 évesen azt hiszi, hogy 30 éves tapasztalt nő.

Elárulom. Te csak egy pisis 14 éves vagy, aki azt se tudja még, hogy mi az a szerelem.

szánalmas

2010. febr. 1. 15:35
 12/13 A kérdező kommentje:
figyelj örülnék ha nem koptatnád a kérdésem.. ha ekkora buz** vagy akkor takarodjáá el és ne irogassá ide ilyeneket... csak szeretnék a kérdésemre egy megfelelő választ kapni.. és honnan tudod h semmit se tok a szereemről nem is ismersz..
2010. febr. 1. 15:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenki volt szerelmes 14 évesen, nem kell itt adni a nagyfiút, nagylányt. Aláírom, hogy nem lehetsz olyan érett 14évesen, de komolyabb lehetsz a korod bélieknél. Szerintem inkább kezd egy nálad 1-2 évvel idősebb fiúval, őt pedig hagyd, inkább most élje a gyerekkorát, ne pedig 20 évesen.:)ha nagyon szereted, akkor ne őt próbáld idősíteni, hanem te legyél lazább, ne aggódj nem cink ha 14évesen még nem fekszel le valakivel, hanem inkább csak lightos üvegezések mennek és közben fogjátok egymás kezét.:)Sok sikert Nagylány!:)
2010. febr. 1. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!