Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség. Egy gyerekbe szerett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség. Egy gyerekbe szerettem bele. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy velem egy idős srác. ( 14 ) Agyilag sajnos még nincs ott még én. Én kapcsolatot akarok töle, ő meg csak egy hülye kihasználós flörtöt. És az a legnagyobb baj, hogy belé szerettem... leszeretnék mondani róla.. de nem megy... Mit tegyek h elfeledjem?
2010. febr. 1. 14:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
egyél meg egy kiscicát
2010. febr. 1. 14:57
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
dugd meg egy műfasszal
2010. febr. 1. 14:57
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Igyál sok tejet, Nekem bevált.....ne hallgass a többiekre :)
2010. febr. 1. 14:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
te is gyerek vagy szal ne mond rá h gyerek,attól meg még nem elég érett.. ha bele szerettél akkor meg fogadd el úgy ahogy van.ez nem szerelem csak azthiszed.
2010. febr. 1. 14:59
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Győzd le Pokémon tazókkal :D
2010. febr. 1. 15:00
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
:DDDDD
2010. febr. 1. 15:01
 7/13 anonim ***** válasza:

az első kettő elég hülyeség...

szerintem, ha ennyire akarsz vele kapcsolatot, vedd fel msn-re és kicsit komolyítsd meg. azután meg egy kicsit használj olyan trükköket, amitől a fiúk oda vannak (pl.: Csinos ruhák amik kulturáltak is, nem kurv@sak, ajakápolo (én a labello strawberry-t ajánlom mert jó az illata, és pirosít,) és ha nagyon lapos ott hátul ajánlom a tornákat, mert a fiuk szeretik ha van mit fogni, (youtube: tornák, fenék formázó tornák stb...) nőies viselkedés, ne nyomulj rá annyira, de azért éreztesd vele, hogy már nem vagy dedós, és te már komolyabb vagy, ha igazán számít neki, akkor megkomolyodik, és valami csak lesz :)

2010. febr. 1. 15:05
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem meg ha te már eleve érzed(már most),hogy nem elég érett egy kapcsolatra(nem tudom,te az vagy-e) akkor hagyd a dolgot, csak fájdalmat okozna ha még közelebb kerülne hozzád...
2010. febr. 1. 15:07
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki értlemes tippeket adott.. és nem ilyen kis gyerekes szarokat... ezzel csak magatokat minősítitek..
2010. febr. 1. 15:22
 10/13 anonim ***** válasza:
´te meg magad..pedo
2010. febr. 1. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!