Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy kis problémám az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kis problémám az internetes ismerkedéssel. Hogyan tudnék változtatni rajta?

Figyelt kérdés
16 vagyok, fiú. Még nem volt barátnőm, de nagyon szeretnék. Interneten próbálkozok (bizonyos okokból élőben nem jön össze...), és sok szimpatikus lányt is találok. De mindig az van, hogy egy idő után egyszerűen elakad a szavam és találok témát, amiről tudnék vele beszélgetni. Tudom, hogy ebben nem könnyű tippeket adni, de... nem tudnátok ÁLTALÁNOSSÁGBAN segítséget adni?
2010. febr. 1. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Beszélgess velük olyan témákról, mint a futball, a plazmafegyverek, a teleportáció...a csajok szeretik az intellektuális pasikat.

A legutóbbi "bnőmnek" például másfél órán keresztül ecseteltem, hogyha lenne egy neutron ágyúm, hány százezer embert fosztanék meg az életétől vele :)

2010. febr. 1. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
kár,hogy magadon még nem próbáltad azt az ágyút..:D
2010. febr. 1. 15:02
 3/13 A kérdező kommentje:

Mindenesetre feldobta vele a hangulatomat... :D

még mindig röhögök XD

2010. febr. 1. 15:04
 4/13 anonim ***** válasza:
A plazmafegyverek különösen alkalmasak lennének a kisebbség irtására :$ :DDD
2010. febr. 1. 15:05
 5/13 anonim ***** válasza:
teleportálás engem érdekel.. annyira jóó:D
2010. febr. 1. 15:06
 6/13 anonim ***** válasza:
ne sablonos dolgokat kérdezz,hanem ami tényleg érdekel az adott lányról. ha meg csak tőszavakban válaszol,nem is érdemes vele beszélgetni. oda-vissza kommunikáció a kulcs
2010. febr. 1. 15:08
 7/13 anonim ***** válasza:
ismerkedj élőben.az a legjobb.olyan mint a másnaposságra az alkohol.annál jobban nem tesz semmi helyre.
2010. febr. 3. 18:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Milyen okokbol nem lehet élőbe találkozni?

Naneee...inkább másnak adod ki magad a neten ,mindaddig mig szegény csaj beléd szeret meg te is....Aztán összehoztok egy `randit`és teljesen kiábrándul belöled.

Ne tedd ezt.A legnagyobb hiba.

Véleményem szerint ismerjem meg olyannak amilyen vagy és kész.

:)

2010. febr. 3. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát...velem biztos tudnál ismerkedni :P
2010. febr. 3. 19:11
 10/13 anonim ***** válasza:

én a párommal interneten ismerkedtem meg

ő érdeklődött felőlem és összejöttünk. még mindig tart a kapcsolat 7 hónapja csak már kicsit elhanyagol de mindegy ez mást tészta..

hmm háát hozz fel új témát... de végülis ha a csaj nem érdeklődik felőled, akkor nemhiszem hogy akar tőled bármit is.. ha mondjuk felveszel egy lányt pl msnre beszéltek kb 1-2 hétig és utána csönd van akkor az a lány nem akar tőled semmit, mert egy kialakuló kapcsolathoz is 2 fél kell... ha kitartóan próbálkozol biztos sikerül egy normálisa csajt szerezned akit szeretsz ő is szeret. :) lehetne mondjukeeegy.. ha összeismerkedtek találkozhatnátok is.. élőben csak másabb az ember mint interneten keresztül. tapasztalat. egy jó találkozás jobbanösszehúzza a 2 felet, ha mindketten élvezik :) próbálkozz még (: hajráá

15/L

2010. febr. 3. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!