Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kis problémám az internetes ismerkedéssel. Hogyan tudnék változtatni rajta?
Beszélgess velük olyan témákról, mint a futball, a plazmafegyverek, a teleportáció...a csajok szeretik az intellektuális pasikat.
A legutóbbi "bnőmnek" például másfél órán keresztül ecseteltem, hogyha lenne egy neutron ágyúm, hány százezer embert fosztanék meg az életétől vele :)
Mindenesetre feldobta vele a hangulatomat... :D
még mindig röhögök XD
Milyen okokbol nem lehet élőbe találkozni?
Naneee...inkább másnak adod ki magad a neten ,mindaddig mig szegény csaj beléd szeret meg te is....Aztán összehoztok egy `randit`és teljesen kiábrándul belöled.
Ne tedd ezt.A legnagyobb hiba.
Véleményem szerint ismerjem meg olyannak amilyen vagy és kész.
:)
én a párommal interneten ismerkedtem meg
ő érdeklődött felőlem és összejöttünk. még mindig tart a kapcsolat 7 hónapja csak már kicsit elhanyagol de mindegy ez mást tészta..
hmm háát hozz fel új témát... de végülis ha a csaj nem érdeklődik felőled, akkor nemhiszem hogy akar tőled bármit is.. ha mondjuk felveszel egy lányt pl msnre beszéltek kb 1-2 hétig és utána csönd van akkor az a lány nem akar tőled semmit, mert egy kialakuló kapcsolathoz is 2 fél kell... ha kitartóan próbálkozol biztos sikerül egy normálisa csajt szerezned akit szeretsz ő is szeret. :) lehetne mondjukeeegy.. ha összeismerkedtek találkozhatnátok is.. élőben csak másabb az ember mint interneten keresztül. tapasztalat. egy jó találkozás jobbanösszehúzza a 2 felet, ha mindketten élvezik :) próbálkozz még (: hajráá
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!