Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ekkora bunkóság? -. - (lejjebb)
Figyelt kérdés
2 hete szakítottam a barátommal (másra hajtott ) ez most nem lényeg .. szal h első pár napban még köszönő viszonyban sem voltunk.. (pedig ő volt a hibás) na mind 1 azóta azért köszönünk.. szal ma nagyban állok sajna aházuk elött. mert kb 2 percre lakik a sulimtól és a buszmegben álltam a haverjaimmal.. mondják haverjaim h nézd már kijön?-.- hátt voltom volt jött a suliból.. úgy képzeljétek el h inkább a másik ház kapuján ment be (sorház9 nehogy köszönni keljen.. ekkora pff-.-2010. febr. 1. 14:30
2/25 anonim válasza:
naneee..
mit foglalkozol vele, ha szakítottatok??
hagyd a francba..
17/l
4/25 anonim válasza:
Honnan tudod hogy azért ment arra, mert nem akart köszönni?
De ha tényleg csak ezért ment arra, akkor egy gyökér bunkó.
És ha szakítottál vele akkor nem mindegy?
5/25 anonim válasza:
Én is a másikon mentem volna. Nem azért szakítok a ribancokkal h utána társalogni kelljen velük.
6/25 A kérdező kommentje:
ribanc? any*d.. én szakítottam vele-.-
2010. febr. 1. 14:34
7/25 anonim válasza:
bocs, a ribancot nem rád értettem, hanem az én exeimre :D
8/25 anonim válasza:
szerintem sem kell ezen ennyire fennakadni,mindenkinek szíve joga azt csinálni amit akar...
9/25 anonim válasza:
hahahah:D ezen a ribancoson jót nevettem:D:D:D
10/25 anonim válasza:
minek jársz ribancokkal? hülyegyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!