Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba? 16/L
Figyelt kérdés
Eddig 3 ""kapcsolatom"" volt.. Az első két hétig tartott, a második egy napig, a harmadik egy hétig. Az első srác rajtam kívül jó sok lánynak csapta a szelet, de ez csak utólag derült ki. A második fiúval az volt a helyzet, hogy rájött, nem is szeretem..és íme a harmadik. Ő az aki hetekig küzdött értem, aztán végül megtetszett, összejöttünk, de egy hét múlva külön váltak útjaink, mert eltávolodtunk egymástól. Szerintetek bennem van a hiba? Mert a legutolsó srác 2 évig járt a volt barátnőjével. Félek, hogy sosem lesz hosszabb kapcsolatom.:(2014. dec. 10. 20:30
11/13 anonim válasza:
Nem. Ő kihagyta a 16. és 17. életévét.
12/13 A kérdező kommentje:
Én is úgy látom, mivel úgy válaszolt mintha az, hogy 16 éves vagyok egy rossz tulajdonság lenne.
2014. dec. 10. 20:49
13/13 anonim válasza:
Ha szeretnel veletlenul ismerkedni irj ram, valaszolni fogok :)
17 eves fiu vagyok :) es ha ketelkednel bennem trollkodni sincs kedvem es nem is vagyok mas mint aminek allitom magam :)
Ha meg nincs kedved akk az egesz targytalan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!