Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok gyereket, de lehet, terhes vagyok? 20l
Mostanában nem a legjobb a kapcsolatom a barátommal, de mivel már együtt élünk, régóta együtt vagyunk, nem akartam az első problémánál szakítani, úgy gondoltam, megjavítom a dolgot. A barátom nem akar szakítani, szerinte ő mindent jól csinál.
Pár hete felvetette, hogy babát szeretne. Mondtam neki, hogy most nem, mivel gondjaink vannak, és instabil az anyagi hátterünk. Duzzogva nyugtázta, hogy nincsenek is gondjaink, csak bemagyarázom.
Pár napig még hallgathattam a baba dolgot, aztán valahogy abbahagyta. Mindig védekezünk, ellenőrizzük az óvszert utólag, tudtommal nem történt baleset, ennek ellenére a napokban kéne megjönnie, de semmi. Lassan 4 hete voltunk együtt utoljára. Nem akartam tesztelni, amég nem késik.
A szokásos menzesz tüneteim vannak (fejfájás, fáradtság, rossz közérzet), de nem jön meg. Közben voltam felfázva is, nem tudom, számít e.
Mondtam neki tegnap, hogy mi a helyzet, erre tök beleélte magát, hogy igen, úgy lesz, ahogy ő akarta, de jó.
Mert így sosem tudom elhagyni, probléma megoldva. Meg mindig féltékeny volt a barátaim miatt, hát, már akkor se kéne aggódnia, ha szakítunk, senki nem jönne velem össze, ha már van egy gyerekem.
Mit tegyek?
20l
Miért?
Mert nem akartam otthagyni, amikor kiderült, hogy gondjai vannak?
Az, hogy ő depressziós és nincs munkája és nem akar tenni semmit az életével az nem a te hibád és felelősséged.
A leírtakból látszik, hogy azt hiszi, hogy egy gyerek majd megold mindent, pedig nem.
A helyedben tesztet csináltatnék és reménykednék, hogy nem vagyok terhes. Aztán szakítanék vele és elköltöznék.
Remélem teherbe esel és gyereked lesz attól a vesztes lúzer pasidtól, és egy életre egybe lesztek kötve.
Hidd el, megérdemled őt ;)
- terhes vagy, nyugodtan elhagyhatod, ha akarja látni, láthatja
- és attól, mert gyereked van, hidd el, csomó FÉRFINAK kellenél
Mielőbb dobd ki ezt a manipulatív élősködőt, ha öngyilkossággal fenyegetőzne (fog, szerintem), akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!