Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznál a barátnőm?
1 éve együtt vagyunk, engem elküldtek otthonról ezért náluk laktam, de segítettem neki felújítani a házban egy részt.
Elég szépen haladunk, már mindjárt kész.
De egyre többet veszekszünk, amellett, hogy nem dolgozik, semmit sem csinál, piszkál, hogy nem csinálom, nem rakom le a szigetelést egy hete, mittudomén. Egy csöpp hálát nem mutat.
Most felment például a padlásra, osb-ből van a födém, mindjárt beszakad, de taposgál rajta és próbálja legányolni a szigetelést, de ez is lényegtelen. annyit, de annyit segítettem neki. akkor miért beszél úgy velem mint az anyám?
El akar üldözni? Csak kihasznált?
Vagy ez egy ilyen időszak nála?
Gondoltam arra is, hogy lehet, hogy meg kéne nevelni egy kicsit, de nem tudom érdemes-e.
Viszont annyit költöttem, és dolgoztam ezzel a lakással hogy nem fogok csak úgy elmenni. Mostmár itt maradok legalább még egy évet, aztán majd lelépek ha lesz elég pénzem.
Minden számításba jöhet?
De szerinted mit nem lehet vele megbeszélni, ha együtt élünk? Az alapvető probléma az, hogy az értékrendjeink ütköznek.
Példa:
őt zavarja, ha délig alszom egy szabadnapomon.
Engem nem zavarhat, ha ő délután 4 órát akar aludni, mert fáradt.
Példa:
Rámhárít minden felelősséget
Úgy érted bántalmazzam?
Komolyan gondolod?
Nyakonvágom (sajnos volt ilyen) visszaüt ez a ...va
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!