Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg sokan örülnének egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokan örülnének egy ilyen kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Ahol csak annyi a probléma, hogy a pár férfi tagja azelőtt csak prostikkal volt együtt, illetve nem vállalja fel a kapcsolatotokat az ismerősei, rokonai, barátai előtt. Állítólag sokan örülnének, ha csak ennyi lenne a gondjuk, mert ez nem nagy ügy... és a bolhából csinálok elefántot. Szerintem meg éppen elég nagy ügy. Szerintetek?

2014. dec. 9. 21:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Pffffff...ez gáz. Miért kellene rohadt sokat nyelni egy kapcsolatban? Ha még vele vagy, menekülj szerintem. Az ilyen gondolkodású férfiak nem alkalmasak párkapcsolatra. Majd ha a sokadik csaj is menekül tőle, akkor talán már ő is máshogy fogja látni. Már az elmond róla mindent, hogy csak prostikkal volt. Fogalma sincs a normális párkapcsolatról szerintem.
2014. dec. 9. 22:14
 12/23 A kérdező kommentje:
Még bőven nem vagyok 45. Érdekes, még senki nem írt olyat sem, hogy megfelelne neki ez a kapcsolat így, nem ám még örülne is neki....
2014. dec. 9. 22:26
 13/23 anonim ***** válasza:
12%

Na, ha szerintetek nem kell egyáltalán alkalmazkodni a másik hülyeségeihez egy kapcsolatban, akkor sztem tévedtek. Nagyon is sok mindenez kell. Nem vagyok szakértő, de nem tudom elképzelni, h minden olyan harmonikus legyen, mint a filmekben.

Fel lett ajánlva, h jöjjön el, h bemutatom itthon, nem harap anyám se, apám se, jöhetett volna bármikor, de be volt rezelve, mert hallott sok rosszat anyámról. :D

Az, h én nem tudok ilyen dolgokról beszélni, azon meg igyekeztem változtatni, ott voltam már a határon, hát akkor repültem.

Na, de ki mondaná meg, h van egy kapcsolata, ha a csaj annyit nem bír kimondani fél év után, h "szeretlek drága, veled akarom leélni az életem", vagy legalább egy sima "szeretlek ba**d meg te pecs". Hát egyik verzió se nagyon hangzott el, lehet, h legbelül ez tántorított el olyan sokáig az egésztől. De sztem, aki mondani szokta ezt otthon egyből, az is lehet, h meggondolná magát.

Attól pedig, h nem mondom otthon, attól még lehet komolyan venni a dolgot, az nem lehet, h nem tud vki megnyílni otthon, esetleg annyira nincs is jóban a szüleivel?

Arról meg majd hosszabb távú kapcsolatnál gondoljatok, h örülni fog vki, ha csak ennyi baj van. Apámék 31 éve házasok, sztem ők tudnának mesélni erről. De manapság a két hét már hosszú kapcsolatnak számít, meg persze van, aki 8 évig is együtt van vkivel, akivel egyáltalán nem szeret, de ez a másik véglet.

Az tény, h én nagyon nem értek a kapcsolatokhoz, de sokan, akik benne vannak, azok se.

Na, de pontozzatok le nyugodtan, ez a legkevesebb, én tuti, h jobban szerettem a kérdezőt, mint bárki, aki fogja ezek után.

2014. dec. 9. 23:39
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kretén! Te meg hülye vagy hogy vele vagy!!!!!
2014. dec. 24. 09:01
 15/23 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok vele. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
2014. dec. 24. 09:44
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy megszabadultál tőle :D

Kellemes, békés ünnepeket, jövőre meg találj vmi normálisat ;)

2014. dec. 24. 09:51
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Hátha megtalál téged Mr. Tökéletes.
2014. dec. 24. 19:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Húúúhaaaa. Ez nem semmi. Nemhogy nem örülnék egy ilyen kapcsolatnak, de azonnal ki is lépnék belőle már fele ennyinél is. Ennek a pasinak hatalmas nagy bajok vannak a fejében. Az ilyenektől menekülnek a nők. Keress olyat, aki megbecsül. Ha szeretett volna, akkor nem titkol el mindenki előtt, hanem eldicsekszik veled. Sok olyan férfi van, aki ért a nőkhöz és nincs rászorulva, hogy fizessen a szexért. Remélem találni fogsz egy normálisat.
2014. dec. 25. 22:33
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát írjál rá, hátha te leszel a befutó. :)
2014. dec. 26. 00:11
 20/23 anonim ***** válasza:

Gondolom nem tűnt fel, hogy csaj vagyok xD

Kedves 53%os, te meg miért véded a pasit? Talán ismered?

2014. dec. 26. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!