Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkeresné velem az igazi apámat, akkor szeret? Vagy miért akar velem jönni?
Az utóbbi hetekben az életem felfordult. Kiderült, hogy az a férfi, akit az apámnak gondoltam, nem a vér szerinti apám. Anya benne volt egy szerelmi háromszögben és apával maradt, a vér szerinti apám pedig elég nagy összegeket küld neki a mai napig, amiért tartotta akkor a száját és nem derült ki az egész. Ennyit tudok róla, mert anya nem valami segítőkész, azt mondja, jobb nekem, ha nem ismerem...
De szeretném megismerni és megtalálni. Ezért megkeresem. Viszont velem szeretne jönni az a férfi, akivel néhány hónapja bonyolult a kapcsolatunk. Amúgy gyerekkorom óta ismerem, csak nem gondoltam volna, hogy képes bármilyen emberi érzelemre, kb. olyan "maga az gonosz öltönyben, vagy V-nyakú pólóba". Tegnap ebéd közben elmondtam neki, hogy elutazom és megkeresem az apámat, erre mondta, hogy egyedül nem enged el és fél óra veszekedés után kinyögte, hogy akkor velem jön, akármerre is indulok.
Meg a hétvégém is rosszul sült el és Bécsben volt az ottani barátaival, hetek óta szervezték a találkozót és otthagyta őket, miattam. Azután még 8 órát vezetett, eljött értem Romániába, majd visszavezetett Pestig.
Pedig pont előtte vesztem össze vele azért, hogy nem kell annyira féltenie, megoldok mindent egyedül.
(Én most leszek 18 éves, Ő 33)
Kedves névtelen!
Köszönöm nincs gond a szövegértési képességeimmel, én csak reflektáltam a véleményedre, gondolom az engedélyed nélkül ezt még megtehetem. A szöveg többi része meg a kérdezőnek szólt, úgyhogy ő azt majd eldönti, hogy számára hasznos-e vagy sem. Mellesleg én azt gondolom nem baj ha ilyen választ is kap, mert talán elgondolkozik és átértékel dolgokat, mert nemcsak a szentimentális baromságot kapja, amivel majd csak csalódás éri.
Ezenkívül dönthet úgy, hogy nem veszi figyelembe a tanácsom és lehet ő dönt jól, de én szeretném fenntartani a véleményemet ha megengeded.
Köszönöm
Szóval :)
Ha nem nézted sokat a 2 Lottit és ez igaz akkor...
Anyád rossz kislány volt és összejött egy férfivel és lettél te.
Most van egy mostohaapád és egy vér szerinti apád akit meg akarsz találni. Ami nem jó ötlet. Mert ha ő nem akar látni téged aki egy érett idősebbe férfi akkor nem kéne bolygatnia őt egy fiatal kis 18 éves lánynak.
Aztán van egy 33 éves férfi, aki 15 évvel idősebb mint te, akinek te valószínűleg csak egy kis csitri voltál hosszú évekig amíg ki nem kupálódtál. Most 18 évesen hogy kicsit kikupálódtál most ez a csúnya ember hirtelen észrevett és rájött az atyáskodás.
Viszont ezzel a férfival aki 15 évvel idősebb, néhány hónapja bonyolult a kapcsolatotok, ami valójában úgy néz ki mintha semmilyen kapcsolat nem lenne csak egy féltés.
És folytatódik a történet!
Vajon Luszászítá és Hozé Ármándó megtalálja e Luszászítá apját. Vajon ha megtalálják mit fognak csinálni? Mit fognak mondani.
És eközben Luszászítá anyja vajon mit csinál?? Nem érdekli, hogy a kis 18 éves éretlen kislánya mit csinál? Esetleg anyucival valami gondok vannak odafent mert eléggé úgy tűnik.
És ha találkoznak akkor vajon Happy End lesz?
Vagy a lány kiábrándul apuciból és síró könnyeit Ármándó vállába törli bele? Vagy ott marad a lány az apjával?
És mit szól majd apu a 33 éves baráthoz?
hümm háát érdekes történet lesz belőle.
Luszászítá :)
Szerintem itt még jönni fog Ombré atya, meg jön majd egy titkos szerető is Ronáldó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!