Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő érzi, hogy nem az igazi a házassága de nem akar igazán kilépni, mi lesz az ami miatt lezárja majd?
Én pasiként úgy gondolom,hogy nem kezdenék ilyen nővel. De igaz vannak akik igen.
A férj nem hiszem,hogy megcsalná. Ismerem őket és nem nagy csődör a férj :D
"Ismerem őket és nem nagy csődör a férj :D"
Attól még félreléphet, ha a felesége egy nulla az ágyban, vagy érzelmileg nem nyújt neki semmit. Ilyenkor elég egy csúnyácska, ám lelkes munkatársnő... nem csak a csődörök lépnek félre. Az asszony is simán félrekúrhat, aztán mikor erre rájön a férj, akkor kivágja őt a francba. Leggyakoribb, hogy jön egy pénzesebb pali, na ekkor hirtelen minden nőnek lesz mersze váltani.
Ez a megcsalás nem játszik. Normálisak az értékrendjeik, soha nem csalnák meg egymást. A pasi meg még szereti is a csajt!
Viszont a csajról tudom,hogy nem boldog. Csak kíváncsi vagyok,hogy egy azért szilárd kapcsolatból mi miatt léphet majd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!