Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom fő a bizalom, de 4 hónapig nem leszek itthon és ez idő alatt lehet hogy nem is talákozunk. Szerintetek megfog csalni a barátnőm?
Így is már kicsit "fenyítve" érzem magam,egy jóképű fickóval dolgozik együtt,konkrétan a főnökével,nem mintha én nem lennék jóképű:),de félek hogy összemelegednek.Vannak fentartásaim a fönökével kapcsolatban,párszor találkoztam vele már.Kinézem belőle hogy megprobálja becserkészni valahogy,főleg ha megtudja hogy nem leszek itthon.
Nagyon ciki lenne bekamerázni a hálló szobát?:))
Amúgy jó a kapcsolatunk,de ennyi ideig nem voltunk még távol egymástól nem tudom hogyan fog reagálni az egész távollétemre.Szexuális életünk kieemelkedően jónak mondható,napi szinten szeretkezünk,van hogy napi 2-szer is.Ja és ne hurrogjatok le ha lehet,tudom páran lefogtok hogy miért nem bízom benne.Bizom,csak ilyen sokáig,nem voltunk távol egymástól.
27/F
ma 16:00
Igazad van,de azért ide is feltévedhetnek.Vagy is ha a hálószobáról nem küld felvételt egy napig és éjszaka,vagy este amikor lefekszik,akkor már nem itthon aludt.Abból pedig kilet következtetni hogy vszinü hol.
Jó ötlet a kamera.
Csak már túlhaladta ezt az idő.
Betörés elleni, biztonsági, "álcázott" IP kamerát keressél a neten, ami interneten bármikor ki- és bekapcsolható. (Természetesen felvenni is tud, és több helyiséget is szemel tart.)
Ez mindenképpen megerősíti a kapcsolatotokat, ha nem járkál félre a barátnőd.
Neki meg nem kell tudnia, hogy kamera is van benne, és elég ha csak annyit mondasz, hogy félted a betörőktől a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!