Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul érzem magam amiatt, hogy a barátnőm okosabb mint én. Ismeri valaki ezt az érzést? Hülyeség ezen gondolkozni?
Figyelt kérdés
Biztosan az is hozzátesz, hogy ugyan van diplomám, nem értelmiségi munkát végzek. Egyszerű emberek közt vagyok egész nap, nem kell használnom a fejem. Ő nagyon művelt, és vág az esze is, és nem csak a tanulmányi eredményeiből tudom, hogy okosabb, mint én, mert sokkal hamarabb rájön összefüggésekre, és csomószor ő magyarázza nekem a dolgokat. Nekem ez nagyon rossz, és mikor megemlítettem neki, kb kinevetett, hogy tényleg buta vagyok, ha ilyeneken gondolkozom, meg hogy ez hülyeség és ő nem érzi. Van valami tanács ezzel kapcsolatban? Voltatok már ilyen helyzetben?2014. dec. 9. 13:21
11/12 anonim válasza:
nehezen tudom elképzelni is milyen lehet,tanultabb lehet tőlem :)az semmi, bölcsebb életre valóbb soha
12/12 anonim válasza:
Ismerem az érzést :/ nem vagy egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!