Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit a boldog 19. szülinapomról?
Hát azt megértem, ha esetenként mondjuk tényleg nem ér rá a tanulás miatt - velem is elő szokott fordulni - , de azért nyilván nem mindig és nem úgy, hogy akkor egy hétig semmi. Az angol prezentációs dolog meg végképp b@romság. Azt a prezentációt nyilván nem egyik napról a másikra tudta meg, szóval elég h*lye kifogás, hogy hétfőre kell és azért nem tud vasárnap elmenni (mert evidens, hogy előtte is tudta, ergo ha tudja, hogy szülinapod lesz, akkor előbbre szervezi a prezentáció kidolgozását/megtanulását).
Nekem eléggé az az egészből az érzésem, hogy csak azért van Veled, hogy legyen valakije, jó vagy erre-arra, amikor épp kedve tartja, de ennyi. Szerintem szakíts vele, mert nem igazak az érzései. Persze lehet, hogy tévedek, most ezt csak az itt leírtak alapján mondtam....
Nagyon boldog születésnapot! :) :*
Nem akarom mégjobban elrontani a kedved, de sajna csatlakoznom kell egy pár előttem szólóhoz, miszerint nem vagy annyira fontos neki igy időt szánjon a születésnapodra, egyszerűen nem tartja annyira ezt hogy figyelembe vegye
Szerintem is beszélj vele, és próbáljátok meg tisztázni:)
Amúgy Boldog Szülinapot:)
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Ha úgy nézzük együtt voltunk szülinapomon, mert ma van és ma találkoztunk, még ajándékot is adott viszont ez a vasárnapi dolog nagyon nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!